• DoğumGebelik
  • Kızlar bakarmısınız acil(doğum ultrason ölçülerine göre mi olur)

Normal tarihime gore 33 haftaligim ama ultrasonda ölçümler 35 i gosteriyor doktor iki hafta önde gidiyo dedi 2 hafta once gittigimde suyumun cokfazla oldugunu erken dogum riskim oldugunu söylemişti dikkt etmem gerektigini sogledi sorum şu ultrason ölçülerine goremi dogumum gerçekleşir acaba bu arada bebiş 2 hafta önce 2 kg idi suan 2 buçuk olmuştur belkide 36 ya kdr gidersek problem degil dedi su fazlaligindan dolayi kafamda deli sorular…

• ags bunu yanıtladı.
  • ags bunu beğendi.

Esendemet ben de bekleyeyim burada. Sudan yana sıkıntım yok falan 33iken 35 gösteriyor neredeyse dolayısıyla 40ı bulmayabilirsin demişti doktorum. Üstelik ters dönmüş bebeğim🤦🏻‍♀️ Tekrar döner inşaallah ama bakalım nasip

ags inşallah canim sen normal dogumsun suanda galiba ben sezeryan olacağım bu arada onu belirtmeyi unuttum

• ags bunu yanıtladı.
      • ags bunu beğendi.

Esendemet ben normal istiyorum aslında başından beri böyle planladık fakat ters dönmesi işleri değiştirdi sezaryen de olabilir bakalım hayırlısı🤷🏻‍♀️

ags daha var aslimda dönebilirde heran değişebilir durum bebekler bson ayda dönüyolar zaten hakkinda hayırlısı neyse o olsunnn saglikli olsunda sezeryan normal farketmez bence..

• ags bunu yanıtladı.
          • ags bunu beğendi.

Esendemet bence de yeterli sağlıkla gelsin minikler biz ne kadar karar versek de onlar da seçiyor geliş şeklini. İnşaallah görüp yazan arkadaşlar olur su ile ilgili. Sağlıklı doğumlar dilerim☺️☘️

ags çok teşekkür ederimm sizede saglikli doğumlar inşallah 🙏😍

• ags bunu beğendi.
              HilalG, başlığı Kızlar bakarmısınız acil(doğum ultrason ölçülerine göre mi olur) olarak değiştirdi.