mervayd1n Kızlarrrr dün sağlık ocağında tetanoz aşısı yaptılar , kolum kızarık şiş ve çok acıyor beton gibi oldu 😐 duş almaktan da korktum ne yapmalıyım
Sadeceduygu mervayd1n duş almayın ovmayın buz koyun😊 hemşire vurduktan hemen sonra buz koy demişti bana gece yatana kadar. agrısı sadece 2 gün yarım yamalak sürdü.
Babyy1S mervayd1n buz koyun kolanya sürün geçer üstune yatma duş da almayın su değmesin.pardon dün yaptirmissin aşıyı 24 saat snra duş alinabiliyor hatta ben bgun ikinci dozu yaptırdm dedm benm duş almam gerek çnkü rahatsz oluyrm almazsam al dedi fakat su değdirme koluna demisti
Giz4110 mervayd1n canım 2 kuralı var bu işin ben ağrı çeke çeke çözdüm artık😊 Sakın ovalama kolunu ve buzu direkt koluna tutma ince bi havlu tülbent gibi şeylere sarıp tut 10 dk tut yarım saat bekle sonra yine aynısını tekrarla. Yoksa buz yanıgı olursun taş gibi daha da acır kızarır kolun
kevserkara İlk doz mu ben 2 gün kolumu kaldıramamıştım dediğin gibi beton gibi olmuştu kaldıramıyorum diye bırakma kendini kaldıra bildiğin kadar yüksek aşagı kaldır iyi dağılıyor ben 3 gün akşam duş almıştım
Sadeceduygu Sinemarslannnn hiç acımadı benim, ama buz çok önemli olur olmaz koyun buzu agrımasını beklemeyin 👍