maria12 Sumeyyebedir o zaman bekle istersen bence. Hem çok pahalı hem de onlar da yanılma payı olduğunu duymuştum ☺️ 4 gün kalmış zaten adet günün geldiğinde yapmaya başlarsın ☺️
maria12 Erken yapmak insanı yıpratıyor biraz. Hem sonucu görüyorsun niye beklemedim diye kızıyorsun kendine hem de boşuna param gitti diyorsun. Ben öyleyim yani 😂
Busraveminisi1 Sumeyyebedir ben erken gebelik testi yapmıştım canım 3 gün kala iki tane ikisi de net göstermişti
Sumeyyebedir Busraveminisi1 bende alicam birazdan 31 yapayım diyorum ayın 2 adet tarihi yada ayın 30 yapsam
Kbranrbrk Sumeyyebedir benım adet tarıhım de ayın 2 si ama ben yaptım cıkmadı gebelik belirtilerde var ilk defafa kendımı boyle hıssedıyorum ben normal gebelık testı almıstım gunum gececek mı onu beklıyorum 😊
Sumeyyebedir Kbranrbrk normalde cikmazki erken gebelik testi alman lazım predictor early diye var pembe kutu adetten 6 gün öncesine kadar yaziyo ama pahali
zepbjk Sumeyyebedir hemen kargoya verilirse ertesi gün bile geliyor bana gerçi yalovada oturuyorum genelde istanbuldaysa hızlı geliyor ama 2 gün diyeyim ortalama. Hızlı kargolara bakabilirsin hem beklemiş olursun daha net çıkar hayırlısı olsun ☺️
Kbranrbrk Sumeyyebedir bakalım bir kac gün daha sabredebilirim galiba dün kan testı vercektım hastalıgın gecınce gel dedi😊
EceEgemen Sumeyyebedir cnm onlar yalandan ya ben ilk gebeliğimde yaptım 5 gün kala çıkmadı üzüldük fln adet günümde 5 tllik testle öğrendim
zepbjk Sumeyyebedir izmir gayet merkezi biyer ya ne 1 haftası ben doğu görevi yaptım ücra bi yerde oraya bile 5 günde 😂
Sumeyyebedir Kbranrbrk evet öyleymiş yapmiyolarmis kan testi geçmesi lazımmış eğer hamilelik varsa haftasini hesaplamak icin
zepbjk Sumeyyebedir adetine az kaldıysa al 3-5 liralık testlerden yap 2 gün arayla bişey varsa zaten çok az bile olsa belirir