12mers 0101sevo biz aynı evde odaları ayırdık çift maske kullandık yemekleri kullan at olarak verdim şansıma WC de çift di
0101sevo 12mers şuan odaları ayırdık wc de ayırdık yemek işiniz buyuk ihtimalle dolardan söyleriz bizde bakalm 😔
0101sevo 12mers eşim bugun hastane ye gitti ona test yaptılar pozitif çıkınca aradık yarın sağlık bakanlığı eve gelip yapcaklar evden çıkmayın karantinaya alındınz dedi manisadyz
12mers 0101sevo belki şehir olarak farklı dır İstanbul’da bizi hiç önemsemediler 3 gün anca arandık eşim ilaç İçin kendi imkanları ile çıktı almaya getirmediler bile :(
Derya1231 0101sevo 0101sevo bende manisadayım pozitif cıktı suan evdeyim 11 gunum ama semptomlar devam edıyo
12mers İlk duyduğum da bende çok paniklemiştim kötü olmuştım dostlar sağolsun yanlız bırakmadılar zamanla kendim de alıştım sürece gelecek se başa korkmanın faydası yok Muş onu anladım Rabbim korusun inşallah
12mers 0101sevo ben kendim yaptım abim tablot lar aldı eşime kapı önüne koydum aldı yedi çöplerini kendi attı kapıları ben açtım o kapılara dokunmadı oğlum ve ben rahat olduk evde maske kullandık ama eşim tek oda dan WC için çıktı
0101sevo 0101sevo işte dışarı çıkamıyoruz ya ikimizde şuan evde olanlara idare ederiz ekmek falan almaya gidemeyiz o yüzden dedim
12mers 12mers ben bu günler de maske teke düşürdüm ama eşim halen çif pazartesi yine test verecek negatif de olsa bir hafta daha dikkat edicez maske takmaya
0101sevo 12mers bizde ailelerden abilerden isticez kapıya bıraksınlar mantıklı tablot tabaklar kullan at sağlıklı
RukiyeAkdgn 0101sevo ben 19 haftalığım eşimle evde karantinadayız eşim pozitif çıktı 1 haftadır evde odaları ayırdık bizde çok şükür bende şuanlık bir belirti yok inşallah olmazda Allah bağışıklığımızı çok güçlü yapıyor korkma eşine kendine dikkat et Allah korur inşallah
0101sevo RukiyeAkdgn sizede çok geçmiş olsun canım Allaha emanetiz hepimiz inşallah tez vakitte atlatırz🤲🏻
SevdaPolatts 0101sevo canım ben yeni hamile olduğumu öğrendim 2.gebelik iğne bulmada sıkıntı yaşarmışız koronada kullanıldığı için şuan caspirin tek kullanıyorum sen bulmakta sıkıntı yaşadınmı. Korkma bişey olmaz Allahın izniyle dua ett bol bol
0101sevo SevdaPolatts 16 haftalık hamileym ilk hafta yaşadık ama sonra hemen geldi toplu aldık şuan kalan 7 ay için de iğnemiz var
Mommy2b 0101sevo covid (+) olup doğum yapan çok oldu ve hep covid (-) idi bebekler, çünkü bu virüs kan ile bulaşmıyor bebeğe geçmiyor yani merak etmeyin 🌿