Suna_m 70 ile hamile kaldım, 37+3’teyim ve 86 kiloyum. Pazartesi günü suyum azaldığı için doğumum olacak. Biraz önce neredeyse 300 gr tulumba tatlısını gömdüm, pişman değilim😂 gene olsa gene yaparım. Naapiim canım çok istedi.
Rotinda17 Cansuyasar sen gene 70 Ben 76 la basladim 15+3 Daha kilo almadim ama son aylarda napcam bilmiyorum 💁♀️
Hdhdhd Cansuyasar ben 74 le hamile kaldim 33. Haftadayım 84 um ama şunu deyim 25. Haftada 84 olmuştum cok hızlıydı gebelikte diabet çıkınca diyet yaptim 2 aydır kilo almıyorum
Cansuyasar Kizlar vücut bu kadar kiloya alisik degil zor geliyo belim agriyo kalkmak zor geliyo tabiki bebislerimiz saglikli olsunlarda veririz insAllah 😎
busetmr Cansuyasar ben hiç bişey yiyemedim ama yani kusma bulantı falan değil iştahsızlık tat alamadım en sevdiğim yemeği bile iki kasık alıp bıraktım çok iştahsız isteksiz tatsız bir 3 ay yaşadım diyebilirim eşim bile hamilelik öncesi daha çok yiyodun noldu sana dedi oyuzden verdim 😀😀😀
Esraaa02 Cansuyasar bende 70 ile hamile kaldım şuan 34 haftalığım 10 kilo aldım 38 de sezeryan olacağım bakalım ben kaçla kapatacağım sezonu🙈🤔
Zisanmery Cansuyasar 54 le hamile oldugumu öğrendim 50 kiloya kadar düştüm 14 haftalık hamileyim hala 51 kiloyum mide bulantı kusmalarınız yoksa yersiniz yoksa bizim gibi bir yudum suyu bile çıkartsanız ip gibi olursunuz sizde am abence yemek daha iyi
Kiwi12 Cansuyasar bende 79la hamile kaldım kilo vermeye çalışırken hamile kalınca yarıda bıraktım mecbur suan36+5 97kiloyum
Sevval_nur Cansuyasar ben 14 haftalıkken öğrendim adet düzensizliğimden dolayı geciktiğini sanmıştım o gün 86 kilo çıktım tartıda doktor en fazla 90 olman lazım demişti doğuma kadar şuan 25. Haftadayım 2 gün önce tartıldım 73 kilo çıktım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yeme içme düzenim de gayet yerinde ama genelde acıktıkça ara öğün olarak yoğurt, ve bol bol meyve yiyorum günde 5 lt yakın su içiyorum her akşam düzenli yürüyüş de yapıyorum
Beyis 65le hamile kaldım ilk aylar bulantı olmayınca saldım biraz öyle aldım şimdi dikkat etsemde bebek alıyor sanırım 76 oldum 33.haftadayım 80 i görmemem ümidiyle 🥶