Nadiscim 39+3 günümdeyım bugun öğlen suyum gelmiş şortum ıslanmış ama ben farketmedım eşim gördü bir avuc boyutunca ıslanmış zaten bir haftadırda nişanım geliyor sürekli 1 cm acıklıgım vardı . Sancıma bakıldı 7 dakıkada bir 100u vurdu sancım ama ben hiçbirşey hissetmiyorum sadece gündüz adet sancısı gibi hafif sancı vardı . Doktor muayene etti suyun tam patlamamıs dedi bence kendı sancını bekle dedi 3 dakıkaya bir düşerse gel dedi eve geldım sıcak suyka duş aldım bel agrımdan duramadım doktor tekrar nstye baglanmamı söyledi sancım 50-70-100lerdeymiş ama ben gene hissetmedim . Doktora söyledim doğum başlamış ama sık sancını bekleyelım dıyor , dıyorumki hemen gelır mo bu gece ıkı uc gün bekle olmazsa salı gel dıyor ben anlam veremedım cocugumun hareketlerı de eskısı kadar sık değil artık dedim suni verin bana sizce doğru mu yapmışım
Nnur1 Nadiscim bence iyi yapmışsınız. Suyu bitebilir ve hareketleri de azalmış zaten. Kesinlikle beklememelisiniz. Ben 39+5 de doğum yaptım, sürekli tuvalet ihtiyacım vardı meğer suyu geliyormuş. Ertesi gün Doktorum daha fazla bekleyemeyiz dedi ve suni sancıyla doğum yaptım.
Fatovebebegi Nadiscim cok dogru yapmissiniz cunku dogumun ne zaman baslicagi belli degil eve gitseniz kalp atislari ne kadar felan bilmiceksiniz benim dogumum baslamadan 5 dk once kizimin kalp atislari 25 e dusmustu hemen doguma aldilar hersey yolunda nisan gelmis su patlamis acilmaniz da var suni sanciyi alin ama bol bol yuruyun ntsye baglarlarsa sizi benim gibi acilma zor olur
Deletedmom411 Beklememek en iyisi, suni sancı kötü değil hatta daha çabuk geçiriyorsun doğum sürecini. su gelmiş sızıp bitebilir, beklemek size birşey getirmez ama Allah korusun diğer türlüsünü. Bence iyi yapmışsınız