Zisanmery DoganE ben girsin istiyorum eşim bakarız diyor o benim en büyük destekçim ne kadar kızsamda sinirlensemde onsuz yapamam onun elimi tutması saçımı okşaması bile yeter bana güç vermesi için yapacagım hastane eğer sokarsa ben girmesini istiyorum
Yeniden DoganE keşke girse, kendi açımdan kesin 2 kat daha fazla aşık olurum yanımda olduğu için. Beni kesip biçeçekler ben korkmuyorum onun ödü kopuyor. 😀😀😀
Sinemcetin20 Yeniden siz gormiceksnz ama esinz o anın herseyini gorcek sizce bu guzel biseymi pisikoljisi bozulursa neyapcaksnz ozamn gormez diye dusnmeyin mutlaka görür
Prensesim2018 Havin-11 aynrn esımfe oyle olfu gordu yanlıslıkta kotu oldu aylarca toparlanamadı tabı saygı duyarım gıtenlerede lafım yok
tany15 Mirra devlet hastanesi bugüne kadar hiçbizaman almadı doğuma :) özellerin bazıları alıyordu o da bütün özeller değil hastane yönetimi belirliyo onuda.ama şuan en lüx özel hastane bile doğuma kimseyi sokmuyor pandemiden dolayı yasak
gokcecan DoganE eşim korkuyo bende üstelemiyorum. Zaten dr umda istemedi 😂 bi soralım belki gir iyi olur der dedik.. ne işin var gibi yüzüne baktı 😂😂 zaten yalnız kaldık nefes alışverişim değişince bile noldu noldu diyo. Bide doğuma girerse iyice panik olur çıkar
Yeniden Sinemcetin20 🤣🤣🤣 zaten girmeyecek. Bir kere sorsum hayır dedi ve konu kapandı 😀 Ben girmesini isterdim ama. Ya da ben onun yerinde olsaydım eşimin yanında olup elini tutardım.
Snzen DoganE benim eşim girmeyi istemiyor zaten ama doktorum da pek önermiyor babaların bu durumu çok kaldırabildipini söylememişti bize girmeyecek o yüzden eşim☺️
Mirayse1 DoganE benim eşim girdi normal doğumdu soğuma filan yoktu benden daha cok ağladı sadece 😂 doktor kordonu kesmesini teklif etti yapamıcam dedi ama ikincide onuda keserim o anı kacırmam diyor hevesli yani ikinciye girmeyede ☺️
Emsl_kn Benim eşim girecek doğuma. Normal yapacağım Allah izin verirse hem ayrıca baş ucuma oturacağı için doğum yerini göremeyecek.
Elyiz Meva-annesi Benimki de özel hastane ve hatta ben de doktorum. Benim bahsettiğim sezaryen doğum normali bilemiyorum eğer sezaryene de onay veren doktorlar varsa bu işte bi terslik var 🤔
Abf Normalde girmez ama geçen haberlerde erkek çocuk doğum raporu verilen bebeğin eve gelince kız olduğu haberi vardı, bebeği takip için girmeye karar verdi(hastanede karışmasın diye) 😂😂