asiltosumm35 DoganE ben cok eskiden istiyordum canim ama sonradan vazgectim bir kac psikologun kose yazisini okudugumda. Ama zaten esimde cok hassas gireemezdi😍
esengl_ DoganE ne güzel bir anı hep o an gelecek gözünun önüne sana bakış açısı bile değişir ne kadar dayanıklı fedakar fln 😁 ben birde ikinci cocougu hemen istemesin diye istemistim görsün zorluğu diye 😁😁
betulbell DoganE benim eşim benden meraklı maşallah eğer alırlarsa koşa koşa girecek virüs dolayısıyla durumlar belli değil almayabiliyorlarmışta
DoganE Elyiz arkadaşımın bir kaç güne doğumu var esin girecekmi demis doktor evet demis tamam demis doktoru
Srhtzlyh Lamia65 valla bunu farkedince bende yaninda dogumla ilgili hiç konuşmuyorum normalde hiç öyle birisi değil ama niyeyse minnoş ruhlu oldu bi anda😅
ipekayan Bayılmaz işe girecek lnsaAllah elimizi tutmaları lazım 😃 gerçi normal mi sezeryan mı olur henüz kesinleşmedi ama sağlıkla gelsin yavrularımz❤️🤗
Kubra80 DoganE covidden dolayı almıyorlarmış bende çok istiyorum elimin doğuma girmesini geçen dün arkasının eşi doğum yaptı girmek istemiş özel hastahane olduğu halde almamışlar virüsten dolayı
koala06 DoganE Valla benim eşimde şimdidem diyo en kutsal şey annelik mucizenin gelişine şahit olmak istiyorum diye 🤗
Bvzzz DoganE bende çok istiyorum pandemiden dolayı sıkıntı etmezler ise kesinlikle girmesini isterim kendimi daha güçlü hissederim gibi geliyor
Kubra80 Bvzzz ya benm ilk doğumum devlette olmuştu araştırmaydı benim erken doğumdu ama sancıyla kaldım 3-4 gün doğumhanede eşimi almadılar ama odada olurdan bir kişi alıyorlar ya o zmn bence eşini alırlar
Elyiz Meva-annesi Benimki de özel hastane ve hatta ben de doktorum. Benim bahsettiğim sezaryen doğum normali bilemiyorum eğer sezaryene de onay veren doktorlar varsa bu işte bi terslik var 🤔