Babyy1S Semos37 devlette epidural yok olsa devlette yaparım valla özel.bile 5bin tl istiyor devlet bedavaya yapmaz
Babyy1S Shr1530 zaten ozel hastaneye gidiyorm normal dogum 2800 epidural yaparsam 5000tl fiyat yaşadıgm yere göre normal ve çok ilgili temiz bir hastane dogumum aralıkta fiyat artmazsa suanlik bu fiyat
Babyy1S Shr1530 oda hastane kalitesine göre fiyat bu fiyata emin ol normal eşimin kuzeni 20bine doğum yapti mesela bütçesine göre normal geliyor insana 🌸
Shr1530 Srhtzlyh inşallah gerek duymayız canım benim kuzenim yeni Doğum yaptı bana diyor elinden geldiğince epidural olmamaya çalış dayanabildiği kadar dayan diyor
Mila4 Babyy1S kuzenimin görümcesi 25 bine dogum yapmıs prenses dogum.🤣Kendileri cok zengin olmazsa asla inanmazdım..
Srhtzlyh Shr1530 inşallah benimki normal doğum olursa doktor gerekli görmedikçe almak istemiyorum o hissi gerçekten tatmak istiyorum😊
Shr1530 Srhtzlyh evet çok zor olacak bunun bilincindeyim ama Allah on yardımıyla üstesinden gelecez inşallah kolay değil tabikide sonuçta canından can çıkacak ama sonu mutlu son olacak inşallah
Babyy1S Aselberkan medical ordu bir gariplik niye olsun her ilin fiyatlari farklidır istanbulun en iyi hastane fiyatları sizce ne kadar luks diyim daha dogrusu oturdugum yerin de en iyi hastane fiyati da bu sekilde gariplik yok yani 😁