Melek0109 Hale5555 korkma canm bnde cektrmıstım vajınal muayene gıbı sedyede yatmıstm biraz tabı acı var ılacı verince ama gecıo ılac bitince bıde biraz kanama oldu ayaga kalkınca acı bıtms oluyr ztn
ftmm38 Hale5555 çok az gaz sancısı gibi bişeydi çok korkarak gitmiştim ama hiç korktuğum gibi olmamıştı
Sukusum Hale5555 şişli ecomarda yeni teknolojik aletle çekiliyor ve normal vajinal kuayene kadar acı hissettim. Çok araştırdım En iyisi orası olduğuna karar verdim istanbula gittim o yüzden
mayis13 Daha önce vajinal muayene okduysan aynı onun gibi 5-10 dakika sürüyor ben birşey hissetmedim daha sonrasında kanamam vs. Olmadı
Gltncan 5 dakika sürüyor ama ilacı verdiği an ağrı oluyor 15 20 saniye sonra hafif kanama oluyor ama dayanılmayacak gibi degil
Tugce2633 Ben anestezili rahim filmi cektirmistim uyandığımda kanama vardı öyle aman aman yoğun bir kanama değildi. Hiç sancı da olmadı sonrasında. Hiç korkma canım insallah sonuçlarında çok güzel çıkacaktır.☺
serife3819 10 dk süruyor cokta fazla agrı olmuyor kendini kasma islem bittikten sonra cok az kan geliyor bu kadr
Thsjdn Hale5555 ben cektrdm canm cok kisiyede yazdm burda herkezn ki bir olmuuo heralde ben cok arastedm nerde cektre bilirm die sisli echomar gidip cekine bilirsen orda cektr cok memnum kaldm kanamam olmadi girdim saniyelik bi olay hic aci hisetmedm bir iki saniye sanciydi ama ader sancisi bile ondan fazla hic korkulack bisey yok rahim filmi cekindikten snra gezmeye gitmistm
Thsjdn Thsjdn orda cevat hoca cekmisti youtubede videosuda var ciktiktan snra filmimi de yorumlamisti temz 6 ay icinde hamile kalirsn dedi cekildgm ay hamile kaldim hic korkma cok kisa suren bi islem smdiden cok gecmis olsn
Ceylantun Tüplerim açıkmı kapalımı diye rahim filmi çektirmiştim, ilaç Verne kadar bişey yoktu ama ilaçtan sonra bi agrı olmuş işlem bitikten sonra kanamada olmuştu ama çok degil.
Aykem Hale5555 anestezi almadan cektirirsen ben öyle yaptım hem de ucuz. Nasıl bir ağrı biliyormusun kasıkların patlayacak gibi bende ki öyleydi. İnternette ağrı kesici için deöişti ben bir parıl aldıydıö. Sadcee 5 dk dayanmak lazım benımki acıdı abartı derecede değil tabikide. Sonra 3-4 lekelenme yaşadım . O kadar acı çektim iyi çekememişler 😅
Sibel89 Hale5555 bende anestezi almadan çektirdim illa ki bir sancı oluyor ama dayanilmayacak kadar değil herkesin acı eşiği farklıdır ama korkutmayin gözünüzü derim 🌼
Pinkchemistry Anestezi ile çektirdim 10 dk sürmüş işlem bi 10 dk dinlendirip kalktım sonrasında eve gitmiştim. Hatta çektirdiğim o ay da hamile kaldım çok kolay bi işlem🙏
Annecik53 Hale5555 aklın varsa anestezi al bana da herkes alma 15 20 dk iş dediler ama almadığıma bin pişman olmuştum acı eşiğin yüksekse bilemem tabi ama anestezi almadan yaptırmaman tavsiyemdir
menesse Annecik53 aynen benimde agrım oldu çok..tüpler de açık çıktı. O ağrı cekemeyenler çok şanslılar