Siyahan Anneler herkese merhaba, 16 haftalık hamileyim ve benim 3. Gebeliğim bebeğin hareketlerini hala hissedemedim ne zaman hissedicem artık?
ecembugra53 Siyahan canım her bebek bir değildir doktorumun dediği karın kasları ve yağları bunda cok etkilidir
Masalin_annesi Siyahan ben ikinci gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim ama bebekle alaklı çok aşırı hareketli bi bebek
Siyahan rabiass ay inşallah en kısa zamanda hissederiz. En azından hareketlerini hissettikçe insanın tereddüt ü azalır…
ecembugra53 Siyahan Evt canım bilhassa doktorum demişti her bebek farklıymış vE annenin karın yapısı da cok önemliymiş
rabiass Siyahan aynen öyle kuzum. Niye hissetmiyorum diye bazen kendimi yiyorum resmen . Sonra bu haftalarda hissetmemek normal diye postlar okuyunca az da olsa rahatliyorum
Hashasim2020 Ben 21de anca hissettim kilolu ya da karın bölgesi yağlı olunca daha geç hissediliyormuş
Siyahan Hashasim2020 yani aslında öyle çok fazla da bir yağım yok ama belki de vardır yani daha hastaneye gidemedim. kaç kilo aldım bilmiyorum almam gereken kilodan daha fazla almayayım. en azından miniğim in sağlığı için…
Melikeakkc Bende 18 de tam net hissetmeye başladım ama çok çok az bağırsak hareketi gibi böle hafif hissiyatlar. Şimdi 20.haftadayım her akşam hissediyorum
Siyahan Nazan02 hayırlı sı olsun canım inşallah bi sorun yoktur da bi şey olmaz ama işte biz anneler ister istemez tedirgin oluyoruz…
Begm Siyahan benimde öyle canım üçüncü bebeğim ve bendede oynama yok bende 16 haftadayim 😑 cinsiyetini öğrendin mi peki
Siyahan Begm 14 haftalık Ken gittim göztermiyodu canım haftaya da randevu aldım hayırlısı ile öğrenirim inşaallah artık siz öğrendiniz mi peki?