Kiwi12 Kub-dur aminn inşallah bu dönemde hiç birimizin çocuğu hastalanmaz Rabbim direnc güç versin sağlık versin hepsine
ArasMom34 Kub-dur eczanelerde e bebekte satılıyor hem kısa sürede ölçüyor kullanan kişilerde var omron marka var onu almanı tavsiye ederim
zeyzey95 Kub-dur Trendyol dan weewell aldım 50 TL’ye şimdi 60 TL olmuş geçen gün indirimden almıştım görüntüsü de çok hoşuma gitti ekranı büyük morlu ucuda silikon esnek doğru ölçüyor iyi ki almışım dedim
Es0 Ben wee baby dijital ateş ölçer kullanıyorum 1 yıldır bebeğime. Hem doğru ölçüyo, hemde hızlı ölçüyo. Belli bi süre sonra bebekler hareketlenince ateş ölçerden rahatsız olup ağlayabiliyor. Bu yüzdende hızlı ölçmeside önemli bence
Zeynepcaglar6165 Kub-dur uzaktan al bende Trendyolda baktım 120tl var en yakın zamanda alıcam geceyi sabah ettim ateşten her ölçmemde koltuk altına koymamda uyandı ağladı durmadı
DamlaNur29 Kub-dur wee baby bakım setinin içinde vardı toplam 90 tlyemi ne almıstım koltuk altından ölçen en iyisiymiş hemşireye sormustum diğerleri bebek olduğu için ölçümü yanlıs olabilirmiş