hfz Anneler , ist zeynep kamil kadın doğum hastanesinden memnun kalan varmı , muanesi olsun ? doğum yapanı olsun ? ☺️
teletabi hfz çok güzel ilgileniyorlar. Yani kendi aileniz yaptırsa doğumu ancak bukadar ilgilenebilir diyebilirim. Evet kontrollerimede oraya gidiyordum 30.haftada başladım oraya gitmeye 36.haftamda miad gebe polikliniği kısmına geçtim oda doğum acilin orası çok güzel ilgileniyolar. Hemşireleri bile şeker gibi. Doğum esnasında da bana çok destek oldular dikişlerim atılırken hatta espriler havada uçuşuyordu. Çok eğlenceli bi serüvendi benim için birdaha doğum yapacak olsam gözüm kapalı yine zeynep kamilde yaparım. İlk doğumumdu çok korkuyodum her anından ama beni okadar rahatlattılarki. Sancı odasındayken direk pilates topuyla egzersiz yapmam sancıları rahat karşılamam için her imkanı sundular. Kesinlikle devlet hastanesi gibi değil resmen özel hastane gibi ben çok memnun kaldım. Hatta geçen gün işitme testimiz vardı hastaneye gidince evime gelmiş gibi hissettim dedim aileme. Gerçekten hayatımdaki en özel anımı benim için ölümsüz kıldılar🥰🤲🏻
mom74 teletabi mrb hayırlı olsun peki covid testi yaptılar mı doğum öncesi hastanede size tebbir amaçlı
hfz teletabi masallah ne güzel geçirmişsiniz artık şansamı kısmetemi oldu bilemem ☺️🤷🏻♀️ Bende çok kararsız kalmıştım o hastane için olumlu yönlerini duydugum kadar olumsuz yönlerinide duymuştum o yüzden emin olamadim tecrübe eden insanlardan fikir almak iyi oluyo. Teşekkür ederim valla bende kontrole oraya gitmek istiyorum memnun kalırsam sizin gibi dogumda insallah orada olur 🙏🏼🤲
teletabi mom74 hayır yapılmadı. Semptom gösteren kişilere yapıyorlar ama sanırım. Covidli hasta kabul edilmiyor diye biliyorum canım oraya. Eğer kandan bakılmıyorsa çubukla bakan olmadı açıkçası 🙈
mom74 teletabi ne güzel bende 32 haftalık gebeyim bende oray gidiyorum muayne ilgilenmeleri bakmaları iyi hoşuma gitti dopum a nasipse oraya düşünüyorum etiler tarafında oturuyorum bende ordan oraya yani 😁
teletabi mom74 bende pendikte oturuyorum 🤦🏼♂️Uzak biraz hastane ama o ilgi o şevkatli davranışlar inanın değiyor herşeye🥰