Gceylin Ercişte doğum yapan ya da su an hamile olup kontrollere giden arkadaslardan yardim istiyorum. Hangi doktordan memnun kaldiniz buraya yeni tayin olduk duzenli gitmek istiyorum burdaki kimseden bilgi alamadim 🤔
_Semtember_ Gceylin özel med tıp. Ezgi başaran ve Cezmi Akkuş iyiler. İbrahim Sekü diye bi doktor var. Çok gıcık bi insan tercih etmeyin eğer gidecekseniz.
Morcivert07 Gceylin çok bi doktor yok Erciş’te ben merkezde akdamara gidiyordum ama bi defa gittim Ezgi hamıma çok ilgiliydi herseyle ilgilendi cevap verdi med tıpta
Gceylin _Semtember_ ezgi başarana gittim ancak bana ilgisi ve soguk geldi. Ilk oyle mi geldi bana bilmiyorum ama mehmet cezmi bey nasil onu dusunuyorum da
_Semtember_ Yaprakk doğum ücretlerini bilmiyorum ama Ezgi Başaran 65₺, Cezmi Akkuş 60₺ muayene ücretleri.
Gceylin Morcivert07 ezgi hanima bir defa gittim ama bana ilgisiz ve soguk geldi bana mi oyle geldi devam etsem mi yoksa mehmet cezmi akkus var bir de ona mi gitsem bilemedim duzenli bir doktor bulamadm
_Semtember_ Gceylin ben eşimin mesleğinden dolayı bi kaç sefer o hastaneye gittim. Ezgi hanıma randevu almıştım ama doğuma gittiği için mecbur Cezmi beyde muayene olmustum. Keske hep Cezmi beyden randevu alsaydık dedik eşimle.
Gceylin _Semtember_ Ben de ilk bana mi soguk geldi hep mi ole bir bayan anlamadim ben de o zaman cezmi beyden aliyim bu sefer tesekkür ederim
Gceylin -rabiamahmut2021 Ercişte bulamadim van lokhan hekimde burcu hanima gidiyorum. Erciste med i önermediler cunku bisey olsa devlete yolluyo devlette yer yoksa van a yolluyor en iyisi lokman hekimdi o yuzden.