Alydemir Kızlar oğlumun hareketleri çok az bugün hafif hissediyorum ama çok sertleşiyor aşırı gergin karnım sürekli toplanmış halde duruyor normal mi acaba doğum belirtisi mi doğum pozisyonunda duruyordu çünkü
Ebruaybars Alydemir bnde 38+5 teyim bnde de oluyor canim doğum belirtisi değil ya karnında belinde ağrı yoksa gitme bnde beklemedeyim
asiyenurg benimde 38+6olcaz bugun 3 gundur fln asiri yavasladi yatiyorum oyle hissediyorum karnimda kaya tasiyomusum gibi oluyo ama iki gundur kasiklarima sanci arada belime agri oluyo
Ebruaybars asiyenurg aynı gündeyiz canım ,ben bugün biraz stresliydim sanırım o yüzden oğlumda çok kipirdadi stres olunca da kipirdarmis gerçekten doğruymuş stres gidince hareket gitti
Alydemir asiyenurg sertleştiği zaman belime ve kasıklarıma ağrı giriyor ama sonra geçiyor ilk olduğu için tecrübesizim
Alydemir Ebruaybars sertleştiği zaman ağrı giriyor sonra geçiyor ama bugün önceki günlerden farklı hissediyorum
Alydemir omrasln77 bende doğum hazırlığı mu acaba dedim yarın doktora soracağım bu hafta değişiklik var çünkü öncekilere göre