kadeerrr Haftasına giren hamişler nasıl gidiyor 😍 ben biran önce muayeneye gidip ultrasonda yavrumu görmek için sabırsızlanıyorum 16. Haftamızda kontrolümüz var 🙏🥰
Musamiran kadeerrr biz 14.4 olduk şükür ilk erkek dediler bize sonra kiz bugünkü doktor da çok küçük tahmin yapmak için bizde bekliyoruz sağlıklı olsunda 🙏
Esoo0698 kadeerrr 14. Haftadan selllaaamm 😍😍 Bende 16. Haftayı bekliyorum cinsiyet için daha tahminde yapmadılar 🙊🐣
kadeerrr Musamiran bana 12. Haftamda tahmin yaptı doktor erkek dedi. 16 haftamda gidince kesin bişe der artık 😊
Aloneanqel kadeerrr bana da 12 de erkek dedi 16 olduk kıza benziyor ama belli değil dedi 😂😂 20. haftada randevumuz var o zaman kesin söyler inşallah
Cemrreedemirci Mltmbktr aç karnına su içince fazla acıkınca hafif oluyor onun dışında tamamen kesildi bulantım.
Ogretmenannee Benn. 12 de kız dediler çok alıştık ama değişenleri görünce umutlanmak istemiyorum ne dersiniz değişir mi
Mltmbktr Cemrreedemirci benim sabahladı safra kusuyorum :( bir de yemek hazırlarken kokulardan çok bulanıyor haftada 2-3 kere kusuyorum
Elif_22 14+5 günlük hamileyim daha cinsiyet tahmini yapılmadı iki hafta sonra gel dedi doktor onda tam belli olur dedi 🤰😘🤗