Merhaba sevgili anneler ve anne adayları Mayıs ayında iki aylık bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Doktorum ilk adetten sonra tekrar düşünebilirsin dedi. Ama eşimle biraz ara vermeye karar verdik. Alerjik rinit çıktı bu arada boğazındaki lenf bezi şişti antibiyotikle indirebilirim ve sürekli kullanmam gerekn hap ve fisfis verdi doktorum boğazım rahatladı çok şükür. Bu ara polikistik var bende adetlerim çok düzensizdir 40-45 günde olurum. Sonra mantar ve kötü kokulu akıntım olduğu için tekrar doktora gittim ve doktor smear testi aldı bakteri ve mantar çıkınca tek kullanımlık mantar ilaciyla antibiyotik verdi bunlari kullandıktan sonra adetim 45 gün olmasına rağmen gelmedi test yaptığımda hamile olduğumu gördüm şok geçirdim hemen doktorumda soluğu aldım o da alerji ilaçlarını hemen bırakmamı istedi antibiyotigin sıkıntı yaratmayacagini mantar ilacını da adet oldugumda kullanmam gerektigini ve c grubunda olduğunu ama sorun teşkil edeceğini sanmadigini soyledi. Ve eğer etkilenmisse düşer ama kan testime göre hesaplama yaparak 15 günlük olduğunu embriyo öncesi dönem olduğu için etkilenmeyecegini söyledi içim içimi yiyor kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki. Bilmeden ona zarar vermissem diye içim yaniyor…..