Kızlar bende anne oldum elhamdullillah ☺️🥰 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallahh🤲🏻Kızlar suyum az olduğu ve doğum sancıları çıktığı için 2 güne 1 kontrole gidiyordum serumlar dil altı altı ilaçları ve olurda erken doğarsa diye ciğer geliştirici iğneler vuruldum daha sonra hergün gitmeye başladım. Doktorum doğum için hazır ol demişti her an alabilirim diye açıklığım hiç yoktu o yüzden bana sezaryen yolu gözüktü napalım kısmet 🤷🏻♀️bizde hastane çantamızı hazırlayıp arabaya koymuştuk ve cuma sabahtan kontrol için gittik tabi aç gelmemi istemişti ne olur ne olmaz diye daha sonra nstye bağlandım ve doğum sancılarım çıktı ve bebeğin kalp atışları yavaşlamaya başlamıştı ultrasonla bakıldı ve hiç suyumun kalmadığını söyledi doktorum ve acil sezaryana alıcağını söyledi. Ve korkmaya başladım neden korktuğumu bende bilmiyordum ama çok korkuyordum neyse kızlar çok uzatmayım 15:03 de oğlum dünyaya geldi ben 15:50 de çıkabildim ameliyathaneden spinal anestezi ile oldum ve inanın çok büyük rahatlıkmış ben çok korkuyordum bel ağrısı kalırmı diye ama çok şükür öyle olmadı spinalden dolayı baş ağrısı olmaması için doktorum 3 gün boyunca kahve amerikano yada nescafe 2 si bir arada ve en az %70 lik bitter çikolata yememi istedi bende öyle yaptım hiç baş ağrımda olmadı. Kızlar çok harika çok güzel bir duygu sadece size şunu söylemek istiyorum ilk 3 gün inanılmaz bir ağrınız olucak yataktan kalkmak oturmak istemiceksiniz yürüyemiceksiniz hazır olun ve mutlaka 2. Gün korseyi takın inanılmaz rahat ettim dikişim yok yapıştırma yöntemiyle oldu o yüzdenmidir bilemem ama o bölge inanılmaz yanıyordu çok şükür o da geçti ve taburcu olup eve geldiğiniz gün duş almanızı söylicek doktorunuz mutlaka yapın ben duş almak istemiyordum ne yalan söyleyim annemin zorlamasıyla girdim ama iyi ki dinlemişim ağrılarım azaldı ve sütüm az da olsa gelmeye başladı mutlaka ılık suyla duş alın. Rabbim hepinizin sağ salim bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah ve sezaryan yada normal diye diretmeyin hep hayırlısını sağlıklısını isteyin herşey gönlünüzce olsun inşallah 🥰🙏🏻☺️