Gulferah 9 haftalik hamileyim yuzum de onceden hic sivilce cikmazdi ama su 10 gundur falan yuzum hep sivilceli varmi bu durumu yasayanlar 😏
matruskaa Gulferah hamilelikten önce cilt tipim kuruydu hamilelikte yağlı cildim oldu ve sivilcelendim başından beri hiç geçmiyo geçse bile yeniden çıkıyo ben bu bebekler için olan sudocremi gece üzerine sürüp yatıyorum biraz olsun söndürüyo sivilceyi bide sabunla yıkıyorum arada ama geçmiyor maalesef hormonlardan cinsiyetide erkek bebeğimin bu arada 🙂
Dygkh Benimde alinda cikti tam gecti derken ayni yerde kocam bir sivilce daha onunla ugrasiyorum yuzum sanki kirmizi gun icinde bakiyorumda aynaya cilt kremi var madecsol+hindistan cevizi organik kremi aksamlari onulari karistirip vucduma suruyorum insallah catlagim olmaz dye🙄🙄
Anne3434_ Aynı sorun bende var bi tane sivilce olmayan yüzüm kaynıyor şuan resmen ve yüzüm hep bi kırmızı sanki benimde aynada değişik görüyorum kendimi 😂
Mutlulugum Galiba kiz bebegin yolda, kizlarda annelerin hormonlari iyice degisir. Anneler kendilerini cok begenmezler. E ne demisler kizlar guzelligini anneden alir. Bende de cikiyordu ve kendimi rahatsiz hissettim, doktorumun tahmini cinsiyeti kiz😃😘🌸💋
Gulferah Mutlulugum canim benim o daha guzel olurda insanda takiyo kafaya kotu bisey degil cok sukurde 😂
Ballilokma Gulferah 4. Aydan sonra yavas yavas gecti. Kiz bebek bekliyorum alakasi var mi bilmiyorum da😊