uraluygar Beyzabzc rica ederim ne demek, tum kadin dogum doktorlari bayan ameliyat ekibide bayan, Ayse Funda hanımda seker gibi bir kadin, telefondada herseye saat kac olursa olsun cevap veriyor :) hayirli dogumlarin olsun
asiyenurg uraluygar evet oyle gercekten seker gibi bn sizin dogum yaptiginiz zamanlar orada calisiyordum evlilik durumundan ciktim memnun kalmaniza sevindim 🙏🏻😊
Beyzabzc Muhammedarass Vefa hanımı çok övüyorlar komşularımda gitmiş ona ama hastane biraz tereddütte bırakıyor beni
Ayseozmenucar Beyzabzc afıyet hastanesıne evım yakın oldugundan sık sık gıdıyordum çocuklar için falan genel olarak iyi bır hastane fıyatları da iyi..gelınımız bır sens once dogum da yaptı. Ama şu var kucuk bır hastane oldugundan corona da iğne vurulmak için bile tercih edılmese daha iyi..10 kişi içeri gırdıgınde korıdorlar falan hemen doluyor
Beyzabzc Ayseozmenucar peki gelininiz ziyaretçi konusunda falan bi sıkıntı yaşamış mı bir bilginiz var mı çok teşekkür ederim bu arada 😊😊😊
Ayseozmenucar Beyzabzc yanı yıgenım bır bucuk yaşına giriyor 😅gayet hepımız odasında vakıt gecırdik hastane gece de ilgiliydi ama demek istedıgım bu covıt oncesıydı hastane ufak oldugundan az hastada gelse kalabalık oluyor canım
Asn Beyzabzc geçen hafta bir yakınım doğum yaptı afiyette ziyaretçi afiyet hastanesi alıyor hatta hiçbir tedbir yok odalara giren cıkanın hesabı yok yani bu da iyi bişi değil bence
EceEgemen Beyzabzc cnm ben çamlıca erdem hastanesine gidiyordum fiyatlarında çok uygundu ama düşük olduğu için devam etmedim doktorum Fatma Hanımdı. Unutmaz tıp merkezi var tam çamlı a erdemin karşısında eğer tekrar hamile kalırsam ilk doğumunu yaptıran Ayşe Nurcan Ünlüler e gideceğim. İlk doğumumu Üsküdar hospitaltürkte kendisi yaptırmıştı 2015te çok çok memnun kalmıştım. Ayrıldığını duyunca üzülmüştüm şansa evime daha yakına gelmiş tek eksi yanı doğum için anlaşmalı hastaneleri biraz ters kalıyor bana ama doktor olarak tavsiye ederim bilgili ve ilgili bir doktor 🙂
Beyzabzc EceEgemen çok teşekkür ederim canımm en kısa zamanda sende bebiş haberlerini alırsın inşallah🙏🙏
Beyzabzc Ayseozmenucar sizde çamlıca medipol elif hanıma gidiyorsunuz memnunmusunuz size yeterli bilgi veriyor mu kusura bakmayın fazla soru sordum 😂
Ayseozmenucar Yo ne demek hepımız bu yolun yolcusuyuz 😅ıkıdır gıttım bebişim daha 11 haftalık evet elıf hanıma tavsıye uzerıne gıttım şu an yeterlı bir doktor hanım.hastane de dıger bolumlerınde bulunmuşlugum var ılgılı temız ferah bir yer
ahsenbusra Akts Merhaba ben de çakmak erdeme gidiyorum 33. haftamdayım ancak hastane ile ilgili doğum konusunda fazlaca olumsuz yorumlarla karşılaştım. Doğumu orada yapmakta kararsız kaldım içim pek rahat değil siz tavsiye eder misiniz çakmak erdemi?
Beyzabzc ahsenbusra oraya daha önce hiç gitmedim bir kaç sefer çamlıca medipole gittim gerçekten bayıldım hastane ter temiz , doktorun ilgisi ancak fiyatlar biraz uçuk muane 150 olmuş gidebiliyorsanız orayı gözüm kapalı tavsiyw ederim😊😊
Akts ahsenbusra yani ben hc gtmedim muayene olsun ya da baska birsey ıcın nedense pek ısınamadım ama eltım memnun kalmıstı doktorun da etkısı buyuktur tabi kadriye şenerdi onun doktoru. odaları da temızdı ılgılılerdı gordugum kadarıyla. Yine de yanlıs yonlendrmek ıstemem eski ve köklü bir hastane tercih eden de var baya.
gamze_kivanc Beyzabzc Beyzabzc merhaba , benim arkadaşım o hastanede doğum yaptı ve hiç memnun kalmadı mahkemelik oldular o derece… dikkat edin derim..