Misssimsek ags ben 7 paket kullandım 1 numara hatta 1 pakette bim in bezi hediye gelmişti 1 numara suan da onu kullanıyorum yarısı kaldı oda bitince gecicem 2 numaraya inşallah.
ags Misssimsek sleepy değil mi kullandığınız? 2 5 kilo arası diyor diye ben de 4 5 paket falan aldım işte ilk bir ay yeter demişlerdi
Bsraydin ags diger bezlere gore boyutu ufak diyorlar. Yani baska bezin 1 nosu bunun 2 nosu gibi…ama bnce de baslarda kullanılır sadece cok stok yapilmamali
Misssimsek ags evet canım sleepy. Işte bana 7 paketi 50 gün gitti. Ama ben ilk günler çok çok sık değiştirdim acemilikten. Yoksa daha fazla giderdi.
Defneazra Fulyazorlu30 bende senle aynı aldım ama 1 paket içinde 50 tane falan var sanırım çok almasaydn deneyip ona göre karar vereceğim ne kadar doğar pişik yapar mı bilmiyoruz sonuçta bi de 2 numarasını aldım birer paket aldım yani
ags Bsraydin indirimden 4 5 paket almıştım yaramazsa diye 2 numara falan da almadım aslında dediğiniz gibi stok yapmayı önermemişlerdi. Bakalım hayırlısı artık🤷🏻♀️🤣
Alparslansmom Fulyazorlu30 ya sleepy alma bence 23 gün önce doğum yaptım pişman oldum molfix e geçtim aşırı sızdırıyor 🤦🏻♀️
Misssimsek Fulyazorlu30 sadece bir iki kez sızdırma problemi yaşadım. Oda ya uzun saatler degistirmeyince yada bezi gevşek bağlayıp kaydiginda oldu.
Esradegrmen Fulyazorlu30 2 numarası bile çok küçük. Kaliteli güzel bir marka ama bezleri diğer markalara göre baya küçük
Ozlemkubra Fulyazorlu30 3 kilo doğdu ve 2 numarayla başladıık. Hatta 1 ay olcak lastikleri sıkıyor gibi
Melek-kaim-15 ags aynı hatayi ben de yaptım ve 210 tane aldım Trendyol dan indirimdeydi 53 kuruşa geliyordu tanesi 😂 neyse tek temennim günde 10 tane değiştiriliyormus 40 gün hep sulu kaka yapıyormuş napalim bol bol koyarız artık
ags Melek-kaim-15 ben de öyle indirimden aldım sanırım 210 olabilir adede ya da 250🤣 evet kullanılıyor diyen de çok neyseki🙈 güya stok yapmamak adına sadece 1 ay yetecek gibi aldım ama 🤣bakalım
Ferihakrc Canım benim oğlum 3.830 doğdu ve sellepy 1 numara hediye olarak geldi kullandım ama küçük mü evet molfixe göre bir tık küçük ama kullanılamayacak kadar değil
Cancan17 Fulyazorlu30 sleppy yan lastikleri çok sıkı ve çok iz yapıyor ben çok mennun kalmamıştım bu yüzden prima yada şok marketin kendi bezi vardı adını hatırlamıyorum şuan ondan memnun kaldım.