dilara92 Merhaba kızlar, Şeker yüklemesi için gideceğim yarın, aç karın ile gitmem gerekiyor değil mi?
hulya1406 dilara92 evet aç gidiliyor çünkü ilk açlık şekeri alınıp sonra glikozu içtikten sonra birer saat arayla kan veriyorsunuz.
Yagmuryagmur dilara92 evet aç karnına olman gerek doktorun söylemedi mi canım geçen kontrole gittim bidaki geldiğinde aç gel şeker testi yapcaz diye bilğilendirdi ondar biliyorum
Omerve19 dilara92 aç gidiyorsunuz once açlık kan şekerine bakılıp ölçülüyor sonra glikozu içince bir saat sonra tekrar ölçüm yapılıyor ve 1 saat sonra tekrar ac karnına ölçüm yapılıyor. Yani sabahtan gittiginizde neredeyse öğlene kadar aç kaliyorsunuz o biraz zorlayıcı oluyor sadece
Babyy1S dilara92 ben daha bu hafta yaptırdım sabah erkenden randevu aldım cnkü işlem 2 3 saat sürüyor benmki 2 saat surdü erken randevu al aç kalmayın gec saate kadar 8ve 10 saat kadar bir sey yemeyin yani gece 12 de yeme icmeyi birakin sabah su içebilirsin ama yükleme yapildiktan snra kesinlikle su falan icme
dilara92 Babyy1S saat 9.00da randevum uzun sürecek diye erkene almıştım. :) Teşekkür ederim bilgilendirme için🙏
Babyy1S dilara92 75lik yukleme yapilirsa 3 saat sürer benmi 50lik ti 2 saat surdü umarm bir sorun cikmaz 🌸