Fatmakrbg ilknurosman çok geçmiş olsun sağlık herseyden önemli, ama maşallah günde o kadar çok içipte bu kadar azaltabilmeniz çok iyi bence 😊
ilknurosman Fatmakrbg aynen canim valla bende kendimi cok takdir ettim bu konuda hatta esimle ikimizi kucuk fincan da kesmiyodu nescafe fincanlarinda iciyoduk esimle bazen balkon keyfi yapalim diyo ona nescafe fincaninda bana kucuk fincanda yapiyorum hic daha buyuk fincanda icmedim 35 haftadir ☺️
smyyezeyrek47 Fatmakrbg 😂😂 yok kız nescafeyi sufle yapıyorum az bisey atıyorum içine nefsim köreldin t.kahvesinide hergun 1 tane içiliyor faydası bile var
annecikk_ Fatmakrbg doktorum italyan😂 yurtdisinda yasiyorum simdi kadina turkish coffee desem anlamiycak 😅😅😅 onun icin soramiyorum buranin kahvesini sorayim bakalim 😇
Fatmakrbg smyyezeyrek47 sufleylede güzel olur bence afiyet olsun 😄 evet aslında normalde her gün bir fincan içilmeliymiş 😄
Fatmakrbg Hashasim2020 bence de öyle Türk kahvesi daha sağlıklı inşallah doğumdan sonra gönül rahatlığıyla içersiniz bebişlerimiz herseyden önemli 😊
Swyhan46 Fatmakrbg hiç kısıtlamadım valla çay kahve içiyorum bazen iki tane kahve içtiğim oluyo çay desen sınırsız artık doğumada bişeyim kalmadı çok şükür bi sıkıntı yok 39 haftalık oldum
annecikk_ Fatmakrbg aynen aynen zor valla kadin bizim hurafeleri duysa ne der acaba 😂😂 Evet canim burdada kucuk market bakkal tarzi dukkanlar var genelde araplar ve turklerin islettigi turk mazemeleri geliyor genelde tirla kamyonla almanyada getiriyolar😊
Gizemito Fatmakrbg Bir fincan türk kahvesi, yanına sade buz gibi maden suyu içine limon dilimi konulmuş, yanına anne kurabiyesi 🤩🤩 Resmen keyif resmen güne başlangıç motivesi 🤭😍
smyyezeyrek47 Fatmakrbg ay deme sufle krizim duruyo arada 2 taneden aşağı yemiyorum sonrada pismanlik😂🤦♀️🤷♀️
Edibaby Günde 3 fincan kahve içecek kadar müptelaydım hamile oldugumu duydugum an doktor haftada bir içebilirsin demesine rağmen sıfır kahve asla içmiyorum. 4. Ayımdayım 😂