Hazal2020 Merhabalar bugün muayenem vardı 2.377 gram 45 cm olmuş nstde temiz cikti .sizinkilerin nasıl boy kilo . 2 hafta sonra gidicem bidaha
Oznur8990 Hazal2020 bizimde 33+5 ama daha gitmedik 32 de kilosu 1800 dü azdi doppler e girdim kan akımında sıkıntı var mı diye cok şükür sorun yok ama bebeğim cok kilo almiyor biraz geriden geliyor. Sizin dr kilosu icin ne dedi normal miymiş
Gonay Oznur8990 bebegınızın cınsıyetı nedır?bnm 31. Haftada 1885 cıktı doktorum haftasına gore 100 gr fazla geldı.1hafta önden gıdıyoruz.sıZınkıde gayet normal duruyor bnc.haftasıyla uyumlu mu gıdıyor bebısınız
Ronyaseda Oznur8990 Muz ve kasar çok kilo yapıyor diyorlar. Ben hiç kaşar yemedim sağlıklı bulmuyorum ama muz tüketiyorum ve bende 33+5′im 2200 gramdı bugün 🙏🏻
Erbar11 Oznur8990 benim bebişte 34 oldu bir hafta geride görünüyor ama normalmiş 2300 kilomuz bir hafta oynaması sorun olmuyormuş
Giz4110 Hazal2020 aynıyız canım kilo 2300lerde 45 cm 34. hafta🥰 ama beni nstye bağlamıyorlar neden ya 🤔 ki 37de alıcaz dedi bana fiziğimden ve bebek pozisyonundan dolayı. Hiç nstye alınmadım özel hastane olmasına rağmen sence normal mi🤔😅
Hazal2020 Giz4110 Valla canim bende hep oyle duyuyorum hatta millet bana sen ne tusuna basiyorsun bizim girdigimiz nstler cocugun hareketlerini kendi hesapliyor dedi benimde elime tus veriyorlar zaten karnimda iki cihaz var anlamiyorum ki ben birşey 2 kere girdim gecen cuma bide bu cuma doktorum 2 hafta sonra cagirdi beni . Benim bildigim ilk 2 hafta sonra cagirirsin sonra her hafta bende iki kere ust uste oldu simdi 2 hafta sonra gel dedi 😂😂
Ronyaseda Giz4110 Canım bende 33+5 haftaligim benimde doktorum bugün almadi gerek duymuyorlar demek ki 🤭😄
Oznur8990 Gonay bebegimin cinsiyeti erkek haftasiyla uyumlu gidiyor dr umda kiloya cok takilma dedi kan akımında sıkıntı olmayınca
Bircanaydin 33+6 haftalik gittim 2100 grmdı benim doktor bi hafta geride dedi bebek bu yeni degiştirdim doktorumu digeri hic bi zaman sorun yok diyordu cok canim sıkıldı kendimi vitamin ve yemege vurdum bu haftada gitcem valla cok meraklandım kilo alışını merak ettim
Hazal2020 Bircanaydin netten bakildiginda 1,7-2 kg arasi normal diyor 33 hafta icin sonucta her bebek 3.5 -4 kg dogmuyor ki doktorlarin gozunde 2,5-4 kg arasi dogan her bebek ayni bebek caninizi sıkmayın gecelero yatmadan 1 bardak nesquikli sut icin
Ronyaseda Hazal2020 Aynen canim 4 kg ve fazlasi olanlar işi bebek katagorisine giriyor bizimkide gayet iyi ve sağlıklı bebek hatta böyle olması daha iyi benim için fazla kilolu olmasın doğumu zorlastirmasin😄
Gunsss Dün bebeğimin kasılmaları çok fazlaydı doktora gittim sancı çıkmadı ama doktorum alttan mıye e etti 2 cm açılmam varmış🙄 sorun değil bebek daha yukarda dedi