Eminebkrylcn Kızlar 37.ci haftamdayım bu haftaya kadar hiç bi şekilde ellerimde ayaklarımda kaşıntı yoktu ama bu gun sabahtan beri ellerim kollarım ayaklarım çok kaşınıyo sebebi ne acaba aranızda böyle olan varmı ne iyi gelir 😕😕
ecembugra53 Eminebkrylcn alerji olabilirsin cnm yada gebelikten kaynaklı bi durum yediğim bi şey de dokunmuştur
270789 Eminebkrylcn bendede önce karın bölgemde başladı doktora sordum cildiyeciye gitmen lazım dedi gittiğim de bana iki tane ilaç verdi biri krem biri alerji hapı kullanmaya başlayınca kollarımda bacaklarımda kaşınmaya ve kızarmaya başladı hamilelikte kaşıntı oluyor demişlerdi ama çok rahatsız etmeye başladı beni ilaçları bıraktım şimdi karbonatlı su yapıp pamukla sürüyorum biraz daha rahatlatıyor beni 😊hamilelikte buna bi hastalık deniyormuş Doğum yapınca geçiyormuş 😊
Eminebkrylcn ecembugra53 bılmıyorum kı hıc ılk defa oldu doktor kontrolum var da carsamba gunu o gune kadar nası dayancam bılmıyorum 😕
Eminebkrylcn Eylulvera bende bu gun ya 😕 saglık ocagındakı hemsıreye sordum ama doktoruna danıs dedı sebebını bılmıyorum dedı 😕
Eminebkrylcn ecembugra53 sıcak su degılde soguk su cok ıyı gelıyo ama sudan cıkınca tekrar kasınıyorum uyuzmu oldum acaba 😂😂😂😂
Eminebkrylcn ecembugra53 demı 😂 ay bılmıyorum ama bu ksıntı gercekten cok kotu evde buzlukla gezıprum 😂😂
Tusez Benimde göbek bölgemde az bi kaşıntı vardı, doktoruma söylemıstim. Tüm vucutta oldugunda karaciğer enzimlerinin kontrol edılmesı gerektıgını söylemişti. Bence doktorunun iletişim bilgileri varsa ara sor hiç o ezıyetı çekme.
Eminebkrylcn Tusez ılk uc aylık donemde karacıger enzımlerımde yaglanma cıkmıstı ama bı hafta ıcınde gecmıstı o zaman kasıntım falan yoktu da sımdı her turlu testım normal de nıye boyle oldu bılmıyorum 😕
ecembugra53 Eminebkrylcn 😊🤰 dikkat et canım doktora gittin mi bi tahlil yaptır bence bütün herseyine kan da bakılsın cnm
Eminebkrylcn 270789 gebelık kolestanzı dıye bısey duymustum acaba o mu kı bıde vucudumda her yerım pütürlü pütürlü sıvılce oldu herkes normal gebelıkden hormonlardan dıyo bende hıc doktora sormamıstım bu gıttıgımde danıscam ama
Eminebkrylcn ecembugra53 ıkı gun once acıle gıtmıstım gun boyu cok kötüydüm orda testler yapıldı herseyım normal cıktı cok yormusum sadece kendımı halsızlıkden olmus dedıler carsamba da rutın kontrolum var bakalım danıscam bı ınsallah bı care bulur 😕☺️