Pinarx07 Deletedmom411 bnm doktor zaten bu hafta dogur dedi sanki bnm elimde tetiklemekmi istedi napti ondan zorladi galiba rahmi 😃
sonsuzmasalim Nisanurt Almanya da her kontrole gittiğimde çatı muayenesi de yapılıyor. Fazla kasmamak lazım neden bu kadar korkuluyor anlamıyorum🙈
Nisanurt sonsuzmasalim Türkiye’de cinsellik ile ilgili olan her şey ağrılı olacak diye düşünülüyor. Çatı muayenesi de buna dahil😬 kendimizi kasınca çok acıyor normal olarak😁 birbirimizi korkutmasak çatı muayenesi hiç korkunç değil insanların anlattıkları korkunç🤪
Theaydins Devlet hastanesinde öyle jel falan surmuyorlar geçen akşam kanama yüzünden acile gittim ebe eldiveni takip daldı direkt baya da bastırdı benim canım çok yandı kendimi kasmasam da
Nisanurt Theaydins haklısınız o şekilde ağrı olur. Benim ilk deneyimim de doktor jel sürmeden yaptı bu yüzden sadece sızı oldu. Ama diğer doktorum jel sürerek yaptı ne olup bittiğini anlamadım bile🥰
Theaydins Nisanurt ah o ilk deneyimler 😒 şimdi vakti geldiğinde kendi doktoruma nasıl muayene olacağımı düşünüyorum kara kara ama yine de kasmamak en iyisi tabi becerebilirsem 😊