Eemmyy bende az önce başka bir başlıktan bu soruya istinaden durumumdan bahsetmiştim.Bende 34+4 üm.Bebeğimin karın çevresi ilk zamanlardan beridir 5-10 gün aralığında geriden geliyordu.Yani kilosu da aynu şekilde geriden geliyordu.2gün önceki muayenede bu gerilik 2haftaya çıktı malesef.Şimdi sıkı takipte kalmamız gerektiğini söyledi doktorum,her hafta kontrole gideceğim.Ölçümlerin ortalaması 3-4hafta geriliği bulursa,bebeğin içeride beslenemediği anlamına geliyor.Böyle bir durumda küvöze alınabilir.O yüzden doktorum beslenme düzenimi tamamen protein ağırlıklı olarak ayarladı.Her gün 2yumurta,2kase yoğurt,1bardak süt(özellikle gece yatmadan ya da gece kalktıysak),süt ile birlikte muz tüketmek.Yatağımın başucunda badem ve ceviz var.Gece tuvalete kalktığımda mutlaka 4-5adet tüketiyorum.Hiç bir şekilde aç kalmamalısın.2,5lt su mutlaka tüketmelisin.Salı günü kontrolüm var,inşallah daha da geriye gitmemiştir.Bu şekilde beslenirsek toparlanacağımı düşünüyorum.Rabbim hepimize sağlıklı ve zamanında doğumlar nasip etsin 🍀🤗