Ayse_usta81 Meraba anneler bende 11 haftanın içindeyim açaba özel hastaneler kaç haftalıkken cinsiyet tahmini yapabiliyor bilgisi olan varmı siz kaç haftalıkken öğrendiniz ?❤️
Gzmsydr Ayse_usta81 12 de kız dediler 16dan sonra erkek oldugunu öğrendim acele etme bekle canım sonra cinsiyet değişikliği olunca insan kötü oluyor
Muko2881 Ayse_usta81 12. Haftamda belli olmamış dedi doktor 14. Haftamda kıza benziyor dedi şuan 16 haftalığım bu salı kontrolüm var bakalım 🤔
cgelmas Gzmsydr bana da 11 de öyle söyledi 16 da gideceğim belli değil tam dedi ama bekleyeyim en iyisi
Umutluuu Ayse_usta81 benim 12.haftada %90 kız dedi doktorum. Değişmedi son gittiğimde %100 kız dedi 🥰
Srhtzlyh Ayse_usta81 15. haftamda tahmini olarak %75 kız dedi ondan sonrada bidaha göremedik hep sakladi 20+1 olduk. Ayrintiliyi bekliyoruz😊
Esilakck Ayse_usta81 benim de ikinci kontrolüm var bu hafta özele gidiyorum sorucam bakalım tahmin varmı diye ☺️
Angelkljh Ayse_usta81 bence bekle 15 haftaligi felan yanılma payı çok oluyor diyor herkez bana erkek dedi 13 haftalık bgn 3 hafta sonra başka Dr gidecem sürekli kız hisediyordum ilk oğlum gibi geçmiyordu hamileliğim bu değişikti
Ayse_usta81 Angelkljh evet yA bende aynı hissediyorum oğlumdan gibi hiç geçmiyor hamileliğim inşallah ikimizinde bir kızı olur ❤️
Angelkljh Ayse_usta81 bende sen gibi merak ediyordum Dr sordum ikilem de kaldı ondan sonra buda erkek haralde dedi 😊💓
Angelkljh Ayse_usta81 amin inşallah canım Allah’ım gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah 🥰