Aysegulum27_ Mervella34 banada dedi doktor bugün erken doğum olabilir dedi yatacağım hep.sana neden dedi bebek doğum kanalına inmişmi ?
Mervella34 Hayı Mucizelerim2020 hayır daha yapmadım ama bugün doktorum biraz gözümü korkuttu 32. Haftadan itibaren hazır ol vs dedi 🙈
Mucizelerim2020 Amannnn ! Anne karninda ne kadar dururlarsa okadar iyi. Ben kendimi suan tasiyamiyorum gerci ama 😁
Mervella34 Mucizelerim2020 Al bendende aynı , doktor her şeyi yasakladı zaten cinsel yaşam , yorulmak , ayakta durmak yasak dedi 🙈
Kubrataskin Ben 35+4 üm. 37. Haftaya randevu aldık. Doktorum bana da ilk hedefimiz 32, sonra 34 sonra 37. Hafta demisti. Erken dogum riskine karsi sizi psikolojik olarak hazirliyorlar. Siz dert etmeyin umarim zamaninda dogarlar 🤗
Mervella34 Kubrataskin cinsel yaşantına kısıtlama koydu mu peki doktorun benimki bugün biraz sert çıkışarak her şey yasak dedi nedenini soramadım bile 🤷🏻♀️
Cookie_ Biz de yarın 32.haftaya giriyoruz inşallah. Zaten benim en baştan beri erken doğum riskim vardı bugünlere gelmem bile mucize 🙏🏻 Doktorumuz gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz diyor ☺️ Hayırlısı bakalım. Ben ne olur ne olmaz diye çantamı falan hazırladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Mervella34 Cookie_ amin canım inşallah , bende bugünden sonra başlayacağım doktorum her an her şey olabilir dedi 🙈 daha çantam bile hazır değil allahtan almıştım da 😌
Mucizelerim2020 Mervella34 ay yasak tabi , bana 30. Haftada yasak demeye basladi , ki biz 20 haftadan sonra hiç yakinlasmadik
Kubrataskin Mervella34 benim doktorum hamileligimin basinda ilk uc ay ve son uc ay tavsiye etmiyorum demisti. Zaten biz esimle kendi tercihimizle hamilelik basindan beri cinsel yakinlasma yasamadigimiz icin sonrasinda tekrar doktoruma sorma geregi duymadim 😊
Mervella34 Mucizelerim2020 bana da 30. Hafta itibariyle yasak dedi 🙈 hormonlar tavan ama doktor ne derse o 🙈😂😂😂