Kızlar A101den aldığım her yumurtada bir sorun çıkıyordu ama bu son oldu. Kırılmadan önce kokusu geldi burnuma bi bakayımda öyle çöpe atayım diye tezgaha tık diye minnacık vurmamla paat diye patlaması bir oldu. Bardak patladı sandım korkudan zıpladım yumurtadan bu performansı beklemediğim için, o derece sesli patladı. Evi öyle bi kokuttu nelerle kaç kere sildim anlatamam. Öğüre öğüre temizledim. Baştan aşağı evi sildim bir sürü kokuları boca ettim ama yok 2 gündür tüm kapılar pencereler açık havalandırıyoruz daha yeni koku gitti. Apartmana koydum eşim gelene kadar dursun diye apartmanı kokutmaya başlamıştı ki eşim geldi attı. Daha tövbe yakın diye oraya gitmem uzağa yürür Bim’e giderim daha iyi. İade ederken kasiyer poşeti hızlı koyunca bi kaç tanesi patladı markete yayıldı. Kasiyer diyor ben bile burdan almıyorum zaten🤢 Yayabildiğince yayıyorum yumurta yiyorum diye zehir yemeyin A101den olabildiğince alışveriş yapmayın. Bütün illerin A101leri böyle çevremden duyduğum kadarıyla. Bi yumurtası değil herşeyi rezalet.