Bus-raaa efendimannem 29 haftalıkken başladım kullanmaya o zamana kadar kramplarım falan olmadığı için vermemişti doktorum. Ama kramplara mucize gibi iyi geliyor bacak ağrılarınada aynı şekilde🤗
Bus-raaa Bahar_N Bahar_N 37+3 oldum ben en son gittiğimde ne zamana kadar kullancam ilaçlarımı diye sormuştum. Kan ilacı ve vitaminini doğumdan sonrada kullanmaya devam edersin bir süre kan kaybetceğin için dedi. Magnezyumu son hafta bırakabilrsin sancılarını önlemesin demişti doktorum😊
mikican Bahar_N benim doktorum o kadar agrıma ragmen magnezyum vermedi normal doğumu zorlaştırıyor demişti
Bus-raaa Bahar_N şuan kullanıyorum evet 39 haftalık olunca bırakmayı düşünüyorum 🤔 pazartesi kontrole gidince tekrar sorup bırakmayı düşünüyorum artık
hifaninannesii Sevcandumaan ilk bi hafta bende de ishal olmuştu ara vermedim düzeldi alışıyovucut herhalde
Sevcandumaan hifaninannesii ben 16. Haftamda başladım kullanmaya şuan 30. Haftamdayım hiç düzelme olmadı. Bugün doktorum ilacı değiştirdi . Zaten bağırsak düzenleyici olarakta kullanıyorlarmış ishal yapması normalmiş
KoalasMom Bahar_N Benim doktorum magnezyum hiç kullandırmadı başından beri, rahmi rahalattığı için kasılmaları engelliyormuş öyle demişti
Bahar_N Mirmom bana 26 haftadan sonra vermişti zayıf olduğum için bebek haraket edincede Ağrı oluyordu ve bacaklarıma kramp giryordu o yüzden vermişti bi kaç gündür kullanmıyorum normal doğum olsun inşallah Allah’ın izniyle o yüzden bıraktım bakalım