ZET Pinarsss hamileliğimin başından beri Sincan Lokman Hekime gidiyorum muayene ücreti 65 lira çok şükür memnunum ☺
Ciara93 Pinarsss kontrollerime evime çok uzak olmasına rağmen Gölbaşına devlet hastanesine gidiyorum Çünkü doktorumdan çok memnunum.. ama Doğuma girmediği için Ufuk üni hastanesini tercih edeceğim. Diğer özel hastanelere göre saha uygun fiyatta ve tercih eden bi kaç tanıdığım var hepsi memnun. Bi araştır sen de aklında bulunsun.
ZET Cans Normal doğum 1850 lira sezaryen 2300 lira dediler paket almamıştım ben ama bu doğum ücretlerine fotoğraf albümü de dahilmiş canım 🤩
FatmanurSaratEvin Ankara Doğum ücretlerinin en pahalı olduğu şehir malesef canım beğenmediğin hastane bile üç binden başlıyor😬
FatmanurSaratEvin Benim evime Sincan Etimesgut uzak olduğu için onlara da gidemedim devleti de istemedim ailemin yanında Konya’da yapacağım inşallah canım🙃
GncicekM Canım ben Çukurambar Koruya gidiyorum fiyatının normalliği bütçeden bütçeye değişir. Fikir olsun diye önerebilirim ben çok memnunum ikiz gebeliğimin takibi ve doğumum bu hastanede olacak .