Aozge01 Merhaba kızlar hem kaliteli hem uygun alışveriş yaptıgınız güzel yerler varsa paylaşalım mı 🥰
Tugce1803 Aozge01 Kapı süsü baykuscraft tan yaptırıcam bakabilirsiniz☺️Tabi hiçbir kapı süsü uygun fiyatlı değil hepsi anlaşmış gibi aynı fiyat istiyor🤦🏻♀️
Ebruaybars Aozge01 canimm yasemin süs evi var mutlaka ordan yaptır çok iyi gerçekten çok uygun ben ordan yaptirdim yarın gelecek :)
Ceysem4545 Aozge01 kapı süsümüzü pleksi abay magnetlerimizi pleksi magnetten yaptırdım ben ahşap istemedim pleksi yaptırdım ikisini de ahşaplar daha ucuz oluyor magnetlerin tanesi 2 tl kapı süsümde 80 e yaptırdım
nilsmother Aozge01 https://instagram.com/gokkusagiiatolye?igshid=1l4y02dpgu7ef bu sayfaya da bakabilirsin canım kapı süsü magnet anahtarlık yapıyor makromeden Bn buraya yaptırcam inşallah 🤩
Gulsahkyc Clowerdesign e yaptırdım her şeyimi söz nişan düğün hastane süsü mevlüt doğum günü aklınıza gelecek her şeyi hemde uygun sayfasına girip bakın derim Adım Gülşah söylerseniz belki bir şeyler yapar 😊😊
Zeynep_35 Aozge01 magnet ıcın lapiscahome dıye bı ınstagram sayfasından yaptırdım daga ıncede yaptırmıstım memnun kaldım
Busramd Aozge01 seker_shopp var instragam da gayet de uygun takı yastigi kapı süsü 115 TL tek istersen de kapı süsü 70 TL