Fatihmina60 Merdıvenın son basamagında cok sert olanacak bıcımde popomun üstüne düştüm herhangı bır akıntı yok 17 haftalık hamıleyım bır sey olur mu
Betulll11 Fatihmina60 İnşallah yoktur ama yine de haftasonu araya girmeden bı doktora gidip görünseniz iyi olur içiniz rahat eder. Geçmiş olsun.
Nida_Y Fatihmina60 doktora mesaj atın gelin derse gidersiniz ama bence hiç bişe olmaz popo zaten yağ dokusu bebek de kesenin içinde hiç bişe olmaz Allahın izniyle korkutmayın kendinizi 🥰
Rabia95 Fatihmina60 bende düştüm merdivenlerden geçen gün kolum olduğu gibi yırtıldı popomun üstüne düştüm dört beş merdiven aşağı. Valla kolum molum hiç gözüme gelmedi koşarak sağlık ocağına gittim hemen kalbini dinlediler. İmkanın varsa git bi kalbini dinle için rahatlasın 🙏🏻
Fatihmina60 Betulll11 sagolun yarın doktoruma gıdecegım yoksa sımdı mı gıtsem esım görevde tek basına gıdemecegım bır yerde
Betulll11 Fatihmina60 Ne diyim canım ben olsam giderdim sanırım kendimi biliyorum gece uyku tutmazdı. En olmadı ara bari doktorunu hemen gel derse gidersin bı şekilde taksiyle filan
Fatihmina60 Nida_Y ınslalah bır sey olmamıstır ya hıc dısarı cıkmıyorum kanama galan yok cok sukur amanınsan korkuyor
tuanagokce Burada vakit kaybetme bence doktoru ara yada gitme şansın varsa bugün git canım geçmiş olsun
busratunk5 Fatihmina60 bende 4 aylıkken servisten inerken sırtüstü kayıp düştüm hemen gittim hastaneye şükür bişey olmadı 12 saat sonra tekrar çagırdılar kalp atışına bakmak için ve şükür bişey çıkmadı ve eve döndüm