Blackpink Merveozden bende herseyi ebebkten alıyorum kalitesi kumasi herseyi cok guzel. Yikadim utuledim kac sefer hic bisey olmadi.
Melek-kaim-15 Merveozden bende a dan Z ye herşeyi e bebekten aldım yıkadım utuledim katladim rengi bile solmadi senin niye öyle oldu ki 🙄
Guluss35 Merveozden sen faturanı al ürünleri al ve dogru mazaya gıt mudure durumu anlat makınanda bi problem olmadıgını bunca zaman böyle bi problemle karsılasmadıgını ilet zaten kurunsal firma oldugu için %80 müşteri memnuniyeti odaklı oluyolar değişimi hemen yaparlat
Merdgn Merveozden Çok geçmiş olsun 😔 Sanırım bu biraz şans meselesi. Ben de aldım ebebekten hastane çıkışı tulum vs. Ben yıkadım kullandım sonra arkadaşıma verdim yıkadı kullandı hiç bişey olmadı. Ürünlerde sorun var belli ki iletişime geçtiniz mi mağazayla?
Sydabskrt Merveozden canım hangi marka ürünler zibinlarin sen gidip soylemelisin bence 30 derecede imkansız yoksa birşey olmasi senin suçun değil
tuanagokce Merveozden hangi marka canım biz almayalım bari ondan 🙂 makineyi de bi eski bişeyle tekrar çalıştır istersen renk falan kalmasın içinde
ayseclk34 Merveozden benim makinemde bosch ama hiç bi zaman bebek programını kullanmadım mahvediyor en kaliteli bişeyi bile ben pamuklularda yıkıyorum 60 derecede sıkma devrini de 800 e düşürüyorum normal kıyafetlerinde hassas elbiseleri falan hassas programda yıkıyorum o program kıyafetlerin canını çıkarıyorr
turansmom1 Merveozden bende tüm zıbınları ordan aldım üzerindeki talimata göre yıkadim ama hiç bir sıkıntı olmadı 🤷♀️
Hann Zıbınları tulumları felan ordan almıştım çokta memnun kaldım. Hemde çoğu kez 90 da bile yıkadım hiç bir şey olmadı. Şimdi ikinci çocuğumda kullanacağım Allah nasip ederse. Sadece kilotlu çoraplarını beğenmedim ama bu benim fikrim
OA3905 Merveozden Kesinlikle size katılıyorum daha yıkamadım ama çeşit olarak ürün kalitesi olarak gerçekten çok dandik. Lcw çok çok daha güzel ve çeşitli
Seva_sevaaaa Merveozden bebek programı 95 derece olmuyormu? Bende bebek programı 95 derecede çalışıyor samsung marka