Bende günlerce burda yorumlara bakıp bi doktor aradım o yüzden bilgi vermek istiyorum Bünyamin beyle metin bey arasında kaldım sonuç Bünyamin beye gitmeye karar verdim. Çok kısa bi muayeneydi hiçbirşey anlamadım bana kesenin bağırsaklar la kaplı olduğunu o yüzden bebeğin gözükmediğini alttan muayene etmesi gerektiğini söyledi 6 hastalığım bu arada vee hamileliğimin çok zor geçeceğini söyledi bunun sebebi de ilk sezeryanmda kesi yerinde fıtık olduğunu söylemişlerdi ben muayene olmadan bunu belirtmiştim çok uzatmayım baya korkuttu beni bide metin beye gideyim dedim adam ultrasonda tutar tutmaz bebeği gördük bağırsak falan yoktu kalp atışlarını bile dinletti bana çok şaşırdım kese o kadar net görünüyordu ki üstüne bi şaşkınlık daha bende fıtık olmadığını hamileliğimin de normal geçeceğini söyledi şuan 12 haftalık olucam çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bulantı hariç yani ben hiç memnun kalmadım Bünyamin hocada burda da belirtmek istedim metin soğuk biri evet ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor en azından defalarca baktı ultrasonda bana.