Nasippp Serrax canım ben yaptırmayacağım aynen dediğin gibi yanlış çıkma olasılığı çok yüksek allah korusun olmayan bişey çıkar boşuna strese girip bebeğimi de kendimi de üzmek istemiyorum şahsi fikrim yaptırmamak yönünde😌
vuslatim34 Seyma0280- evet ben gittim kendisine . Ben gittiğim zaman araştırmadaydı iyi biri ama para için çalışıyor eğer maddi durumun iyiyse buharaya git artık tamamen orda hasta kabul ediyor. Birde hamile misin hamile kalmak için mi gideceksin
Seyma0280- vuslatim34 daha kontrole gitmedim kan tahlilinde çıktı perşembe günü gideceğim ilk defa çalıştığım ortam da onu çok önerdiler çok iyi dediler diye aslında
Seyma0280- Seyma0280- sizin önerebileceginiz doktor hangisi peki araştırmada baştan sona gidebileceğim
Nasippp Seyma0280- genelde tüp b. Üzerine doktorluğu siz normal kadın doğuma gidin 😁 ben buharada Muhammet ustaya gidiyorum
Seyma0280- Nasippp hayır geçen hafta gittim kese gözükmedi kanda çıktı beta hcg 565 çıktı doktor bu hafta gel dedi
Nasippp Seyma0280- kime gittin peki Evt o değerle gözükmez kese haftaya perşembe cuma git sen görürsün o zmn ☺️
Seyma0280- Nasippp Muhammet beye gittim kese gözükmedi kan tahlili istedi öğleden sonra gittiğimde yoktu doktor hemşire sonucu verdi pozitif haftaya gelin dedi