2artiikizannesi Tek yumurta ikizlerine hamileyim sağ taraftaki bebegimine giden kan akımında sorun varmış başına böyle bişey gelen varmı çok korkuyorum bebeğime bişey olur mu her hafta kontrole gelmem gerekiyormus.😣
hhb53 2artiikizannesi Gobek kordonunda damar eksikliğimi var ? Benimde soldaki kızımda var ama çok şükür şuanlık sıkıntımız yok 28. Haftadayız.
Tugbaa1907 2artiikizannesi ağlıyorum boyna ne ya bu hangi köyün dili boyna diye bi kelime bile yoktur 😃😃😃😃
2artiikizannesi hhb53 öyle bişey demedi canım sağ taraftaki bebeğe giden kan akımında sıkıntı var her hafta kontrole gelmeniz gerek dedi iste sizin hangi bebekte acaba.
Mineust Kaçıncı haftandasın canım. Ben 11. Haftadayım. Doktor banada dedi tek yumurtada kordon dolanması kan gitmemesi gibi sorunlar olabiliyor o yüzden Ayda bir degil 2 haftada bir gelceksin demişti. Sürekli kontrol edilmesi gerekiyormuş
2artiikizannesi Mineust evet 20.haftaya dönüyoruz canım bana kadindogum doktoruda öyle demişti o yüzden peronatoloji bölümüne gönderdi sürekli ora gdiyorum işte bugünde öyle dediler her hfta gelmen gerek diye
hhb53 2artiikizannesi Allahın izni ile sap salim alırsın kucağına doktorlar korkutmayı severler 🤦🏼♀️ Yakın takipte oldun mu sorun olmaz
Gamzedmirel Tugbaa1907 kadının sıkıntısı var zaten takıldığın konu bu mu yada komik mi olduğunu sanıyorsun dikkat geçmeye çalışıyorsan yanlış yerdesin gereksiz yorum işte hayatta amacı olmayan boş insan
DenizKokusu Tugbaa1907 ne kadar komik gelmiş size öyle tek derdiniz bu olsun ama konu başka farkındaysanız
2artiikizannesi hhb53 haftada bir gelecen diyor ben ama başka şehire gdiyorum süreklide maddi açıdan da zor oluyor sen peronatoloji bölümüne mi gdiyon bnim gibi norml kadın doğumda gdiyon mu
Zeynep_cagdas aslında boyuna kelimesinin ağızlardaki aldığı şekillerden biri bu. Boyuna devamlı anlamında Türkçe sözlükte bulunan ancak günümüzde pek kullanılmayan bir kelime☺️ Allah’ım okullar açılsın ya psikolojim iyi değil sanki dersteyim 😂😂
2artiikizannesi Gamzedmirel ben tartisma olmasın diye cewap yazmadım teşekkür ederim benim yerime cewap verdiğin için kimsenin derdi kendinde olmayınca o yüzden insanlar seni anlamıyor canım
2artiikizannesi hhb53 tek yumurta ikizleri perinotoloji bölümüne gdiyor dedi bna kadın dogumcu ama bnde onun için başka şehire gdiyom bide valla