zeyzey95 Derin2828 ben 29+5 oldum eşim daha hiç girmedi bi ilk randevuya girdi o zaman da kese vardı sadece sonra pandemi oldu işte ben Pendik Medipole gidiyorum orda yasak
Hashasim2020 Hayır benim de almıyorlar bence doğru olan bu zaten ne kadar az kişi ile doktor temas ederse o kadar iyi neticede o odaya bir sürü hamile geliyor risk grubındayız Allah korusun evet ben de eşim girsin isterim ama böylesi daha mantıklı
Mujizam Bende özele gidiyorum her gittiğimde konturollara bile eşimle gidiyorum hep içeri girip yanımda duruyo
dilaradurmazz Derin2828 benim eşimi hep alıyorlar canım hatta doktorumuz bak babası kalbinin sesine bak babası eline falan diye çok motive ediyor
threestar Derin2828 değişiyor sanırım, Osmaniye Sevgi H’de almamışlardı ama şu an kendi yaşadığımız yerde gidiyoruz Maltepe Ersoy’da aldılar ilk kez 11. haftasında bebeğin hareketlerini gördü kalp atışını duydu eşim 😁
esrAlp Derin2828 benim hastanem almıyor bir kere kate kulleye gelip pandeminin ilk zamanları girmişti ama şimdi kata bile almıyorlar
Betzm Derin2828 keşke bizim hastanedede almasalae cok kalabalık oluyo korona zaten almış başını zaten hasta olsa sakin olacak ben gitmeye korkuyorum detaylı ultrason zamanın geciyo korkuyorum evde bebegim var
yumukeller Derin2828 benim gittiğim hastanede millet 4/5kisi bile giriyordu koronadan sonra extradan sadece 1kisi alıyorlar oda zaten eşlerimiz oluyor 😊