zynb_ozkn Nrgl12 bende şubat annesiyim ama çok kışlık almayı düşünmüyorum orada ne kalıyor ki yaza zaten şubatın ortasında doğumum ve şubat 28 çekiyor ilk iki üç ay giyebileceği bir kaç kıyafeti kışlık alıcam gerisini çok kalın almicam
emirasaff34_ Nrgl12 benimde doğumum şubatta 15 haftalığız daha hiçbişey almadık başlamadım ne zaman başlasam da bilmiyorum 🤷♀️
Ltf3053 Bende bekleyi.o zaman 🤣 ben bı kadife takım gördün onu aldım kislik ürünler çıksın biran önce diye bekliyorum ama. Şöyle de bı durum var canım biseyler almak istiyor ama cinsiyeti bilmiyorum bende hem kıza hem erkeğe gidecek 6 aylık falan kıyafetlere bakıyorum ya da yazlık giyeceği ürünlere kışlık daha alamadık malesef
Nrgl12 Herkes bekleyedursun kim cevap verecek 😅 bende gece için bi kalın tulum düşünüyorum, uzun kollu zıbın 4-5 tane, 3-4 tane de alt üst takım şeklinde düşünüyorum mantıklı mı acaba🙈
Zeynep_35 Nrgl12 tulum kullanıslı ama ılk dogfugunda ikili takımlarla akt degıstırırken ragat etmıstım evde ıcıne body ustunr uzun kollu body yetkyordu evınızın sıcaklugına gıtr ustunr yelek ekleyebılırsınız