fatosd84 Omsbzjsn mavişehir park yaşam ofislerinde doktorum Zekeriya Güner daha önce medical parktaymış şimdi özel muhane açtı çok memnunum çok anlayışlı ve bilgili işini çok severek yapıyor
glsm-tzcn Omsbzjsn Karataş Hastahanesi Arzu Değirmenci Akar çokta memnunum sırf doktorum için o hastahaneye gidiyorum
Dilek2020 Ben Alsancakta Şerife Dikayak’a gidiyorum hastanede çalışmıyor kendi muayenehanesi var tatlı mı tatlı bir doktor çok memnunum🙏🏻
Dilek2020 Omsbzjsn yeri Talatpaşa caddesinde Alsancak devlet hastanesinin sevinç pastanesine doğru olan yolunca Alsancak gara doğru giderken solda Çim apartmanı 2. Kat canım 200 tl muayene ücreti.
Tgbkzn Omsbzjsn alsancakta Ayşe Özbakkaloğlu var ben ona gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 400 lira
Slin35 Omsbzjsn Karataş hastanesinde Hayri Aksüt. Çok memnunum muayeneye ücreti 95 TL. Çok ilgili çok iyi bir doktor. Hastaneyi de çok beğendim tedbirli temiz güzel. Tavsiye ederim Hayri beyi ☺️
Ayseenurk Dilek2020 canım doğumun oldu mu kim yaptırdı doğumunu. Birde egepolde mi doğurdun bende şerife dikayak a gitmek istiyorum
Derenannecik45 Karataş hayri aksüt gidilmeyecek bi doktor DEĞİL hem sıcak hem güzel ayrıca ultrasonu renkli aynı zamanda bebişi renkli görüyorsunuz ve sadece 95 TL nerden geliyorum onun için ondan başkası asla 👍☺️
Slin35 Derenannecik45 bende çok memnunum Hayri beyden. Allah ondan razı olsun onun sayesinde hamileliğimiz sağlıklı ilerliyor 🙏 valla bende tam 100 km yol gidiyorum sırf Hayri bey orda olduğu için. Değer de 🥰