Sevgiiduru Kızlar ilk kızım 4 bucuk yaşında şimdi oğluma hamileyim 35 haftalık ilki normal doğumdu bunuda normal istiyorum daha zor mu oluyor yoksa ilkinden daha kolay mı yaşayan var mı?
Muhammedmoms Sevgiiduru benimde ilki kızdı 39+ 3 de sancilandim gece 11 de dünyaya geldi ikinci erkek 41 haftalık oldu ne gelen var giden 😂hiç bir doğum birbirine benzemiyor bünyeye bağlı birde erkek çocuk genelde gününü geçirerek doğar derler
Ummuhan4934 Sevgiiduru ilk doğumum cok zor geçtiği için bunu normal düşünmüyorum bilmiyorum yapamam die düşünüyorum sezeryanda zor diyorlar arada aklıma epidural normal doğum geliyor ama onada ne kadar güvenir insan bilmiyorum cok korkuyorum 🤷♀️🤦♀️🤲
Birgull_ Sevgiiduru Bende şuan hamileyim ve nasıl tekrardan normal doğum yapacağım bilmiyorum. 3 ay önce 9 aylık bebeğim karnımda sebepsizce öldü ve suni sancıyla normal doğum yaptım
Sevgiiduru Muhammedmoms benimde kızım 38 haftalık doğmuştu ama çok şükür çok zorlanmadım 2.500 kilo doğmuştu kızım oğlumda şimdi 35 hafta 2.500 kilo doğana kadar bakalım kaç olacak
Muhammedmoms Sevgiiduru erkek çocuk biraz daha iri doğuyor kış çocuklarına göre Allah kolaylık versin