Nzehra4654 benim de pıt pıt 😢 sana yazdiktan sonra muhtarima face den mesaj attım cevap bekliyorum kendisinden. Ben 38 yaşında ve hiç çocuk sahibi olamadım hiç hamile bile kalamamıştım. Hiç ummadığım anda geldi mucizem. 2. Elin hiç parayla pulla alakası yok biliyor musun? Ben ilk duyduğumda hemen şöyle oda böyle yatak böyle araba vs.. gibi görgüsüzce bir ruh haline burundum. Aradan biraz zaman geçti dedim ki o gösterişli tahta parçalarının, pahali kumaş yada bez parçalarının yada dikkat çekmek için bebek arabası almanın bebeğine ne faydası olacak. Kendimi birden sonradan görme bir insan gibi hissettim. O para ihtiyaç sahiplerine dagirilirsa yada bebeğinin geleceğine yatırılirsa o zaman çok kıymetli. Bu yazıyı okuyan başkaları varsa sen bize laf mı çakıyorsun demesin. Bu benim felsefem. Belki yaşımla ilgili belki de bebeğimi çok zor bulduğum için beni bırakmasın diye çabalıyorum. Bebeğimi millet için değil kendim sevmek ve yetiştirmek için doğuruyorum. Sen benim aklımdan hic çıkmayacaksın. Bu tohumu kalbimde yeserten sen oldun. Hep senin bebeğin ve esin için duacı olacağım.