Mhtap4467 Hastane çantasına eşyaları ayrı ayrı koymak için kilitli poşetler varmış nerden bulabilirim güzel anneler
Esraugur2310 Mhtap4467 koroplastın migros gibi marketlerde var canım ben sürekli alıyorum evde kullaniyorum buzluga bisey koyacagim zaman
polisanne19 Mhtap4467 migrostan aldım koroplastınkini çok İşime yaradı çantasını hazırladım çok güzel oldu mutlaka almalısınız
Mrve233 Marketlerde bulabilirsin boylarına göre var buzdolabı poşeti kısmında. Ya da ikea dan alabilirsin :)
Mhtap4467 Esraugur2310 onları ben de kullanıyorum da insanlar öyle bahsedince ayrı bişiy sandım ben:))
asliiiiii87 asliiiiii87 bende kullaniyorum normalde ama organiser niyetine kiyafetlere nasil olur bilemedim.
Yasevita yamacalimoms ne güzel hazırlamışsın canım. İlk olarak ne veriliyor. Bu iç zıbın dedikleri mi? Yoksa 5li hastane çıkışı mı ?
asliiiiii87 yamacalimoms cok guzel olmus, elinize saglik. Siz boyle neler koydunuz ne etiketle, detayli paylassaniz cok iyi olur :) battaniyesi de cok tatli 💜
yamacalimoms asliiiiii87 paylaşırım kuzum bugünlerde kendimi pek iyi hissetmiyorum iyi okdugum zaman fotoğraflı paylaşırım 💓💓
Melek-kaim-15 Mhtap4467 doğuma daha çok varsa hemen koyup kapatma poşet naylon kokusu kıyafetlerin üzerine siniyor uzun süre içinde kapalı kalınca