Gurbi55 Kızlar Bugün tam 32 haftalık olduk bebeğim 1600 gram geldı doktor dedi zayıf baya ne yemeliyim hiç iştahım yok beslenemedim Zaten 5 kilo aldım toplamda
tugbaayaz Gurbi55 muz haşlanmış yumurta süt ceviz badem günde bi tane sade maden suyu keçi boynuzu pekmezi günde iki kaşık o kadar çok faydası oluyor ki ben bunlar sayesinde kilo aldırdım oğluma
Nilay4444 Gurbi55 bana da 34 haftamda 1.830 gr demisdi. Kucuk demisdi ama ekmek ve hamur yemeklerini kesmem lazim dedi. Ben muz fln da yemedim ama bebeyim su an 2375gr olmus. Yani dert etmeyin sagligi yerinde olsun gerisi duzeliyo
Tugbaali Gurbi55 bende 32+3 iken gittim 1777 gram, gününe uygun dedi 🤔 benim kadar sağlıklı beslenen de yoktur 😂 kilo olması sağlıklı olması anlamına gelmez merak etmeyin, olması gereken kiloda bence de 32 haftalık gebelikte bebek 1700 olması gerekir zaten
Minikannesi00 Gurbi55 benm 32. Haftamda 2.150 idi. Sabah kahvaltıda bi haşlanmş yumurta ,ceviz ve taze skılmış portakal suyu mutlaka tüketiyodum . Yanında da işte tost falan hergün değişiyordu . Gün içinde muzlu süt yapıp içiyodum
Gurbi55 Tugbaali bende öyle kendim bıle 5 kilo aldım hamur işi falan tüketmem zaten anlamadım canım sıkıldı öyle deyince
Tugbaali Gurbi55 olması gereken kiloda bebeğin hiç canını sıkma saçmalamış, fazla olunca da normal doğum olmaz derler ne istiyolar anlamış değilim.. benim doktorum maksimum kendin 10 kilo al dedi kilonda gayet iyi
Minigimm2020 Gurbi55 bende ayni dekikde 6 kilo aldim 32 haftalik 1800 gram dunden veri cok üzülüyorum bebegime bakamıyorum dye ve cok korkuyorum bsey olursa dye doktorum bebegini kaybedersen uzulursun dikkat et cart curt tarzinda seyler dedi hatta post acmistim
Minigimm2020 Gurbi55 ama bence kilo ya takmamalısın doğan büyüyo saglikli bi şekilde dunyaya gelsin kucaginiza alın da gerisi onemli degl
Zeynepmetehan Gurbi55 muzu ve yumurta ben bunlari sürekli tükettiğim hafta mutlaka kilosu öne geçiyor
Zeynepmetehan Gurbi55 ben muzu severim ama yumurtadan ben de hoşlanmıyorum ama çok faydalı ikisi de yumurtayı sırf faydası icin her gün yedim
Oknsm Gurbi55 valla canim benimde 30. Haftamda kucuk demisti baya balik yagi yazdi et ye dedi bide muz ve sutu cevizi beraber ye dedi 32 de gittim 1900 olmustu inan kilo icin canini skma kendin kendin diyosun istahim yoktu beslenemedim eski duzenine gore don yemeklerini aksatmadan ye bebegin her turlu kilo alir allahin izni ile kendini ac koyma yeter
Eha1 Gurbi55 benm 29 haftalıkken 1700du bol bol yoğurt hergun bir bardak süt içtim ve sol tarafima uzanıp sürekli dinlendim ama özellikle sadece yoğurt yoksa normalde zayıf biriyim ne bukduysam yedim uzandım bende öyle bebek kilo almış