Eemmyy cutemom95 Yaa iyi bari. Aklımızda bulunsun inşallah bana da o hemşire denk gelir iyiyse madem🙏
Eemmyy Deletedmom382 Aaa bu olayı bana burda tanıdığım biri anlattı. Arkadaşıymış hatta aynı binadayız mı ne demişti
Eemmyy Deletedmom382 Bende sırf Kemal Bey’den dolayı orda yapıcam. İnşallah bi sıkıntı yaşamam tek duam bu 🤲🤲
Deletedmom382 Eemmyy umarim medicalpark diye once bende oraya gitcektim ama servislerinden hemsirelerinin bu vakalarini vs duyunca gitmedim acikcasi bi doktorada baslayinca onda devam etmek istiyo insan doktor degisikligi yapmka istemiyor
Eemmyy Deletedmom382 öyle Ewet doktorum fazlasıyla iyi her konuda. Bu yüzden asla değiştirmek istemiyorum. Ama eşim o tür ilgisizliklere gelemez herşeye müdahale eder o yönden şanslıyım. Gerekirse süründürür ama ihmale asla müsade etmez
Hdhdhd cutemom95 hayırlısı olsun bende şimdi hazirlayim ama yeni sezon pijama takimi çıkacak.diye eylül ortasını bekleyim diyordum olmazsa evdekilerden ve aldığım diğer takımları koyarim eksikleri sonrasında ilave ederim
kedilibiranne Nunus öyle diyorlar süt erken gelince erken doğumu tetikliyor diye sıkmayın diyorlar hatta Bir doktorunuza danışın istersiniz