M-E-D Damlaibo Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah biz doguramayanlara da dua etseydiniz 🙄 en kisa zamanda doğum hikayenizi bekliyoruz 🤗🤱
Damlaibo M-E-D saolasın çok dua ettim o sancıyı çekerken Allah herkesr nasip etsin inşallah 😊 en yakın zamanda paylaşıcam doğum hikeyemizi
Tugceasl Damlaibo her sancın geldiğinde nefes al ve squat pozisyonuna gec daha rahat Doğum yaparsın 😘 hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Tugceasl Damlaibo darısı doğurmayı bekleyen anne adyalarımıza inşallah ilk Gebeliğim çok heyecanlıyım rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun evlatlarımıza
Ecemli Damlaibo benim karin sertlesme karin agrisi bel agrisi var hep dus aldigimda da gecmiyor acaba hastaneye gideyim mi sende yasamissin daha cok merak ettim?
Neslihan1903 Damlaibo maşallah çok sevindim darısı hepimizin başına ❤️ Rabbim sağlık sıhhat versin uzun ömürler versin inşallah 🤗
Damlaibo Ecemli bence gitmelisin kuzum daha hızlı ilerliyo hastanede tabi ben 2 gün evde çektim ama hastane ortamı farklı
Mom10 Damlaibo Allah Hayirli eylesin insAllah cok guzel olmus masAllah canim rabbim Hayirli saglikli guzel omurler versin 💖