Aysesen80 Tugbaa1907 musluman degil sadece dinle alakamiz yok kari koca olarak. Sadece bizi yaratana inaniyoruz o bize yeter ❤ o yuzden dini bi isim hic dusunmedik herkes istedgini koyabilir
Aysesen80 Ytugcek bence bu tugba hanim kaynana 😂 hamile filanda degildir gelinleri azarlayip terslemek icin hesap acmis belli ki… sizde cok sallamayin kendisini de yorumlarini da
Derino Bu uygulamada çark çevirme var daha fazla bölümünde isimlerinanlamıyla buluyor eğlenceli :)ama isim konusu tam bi kararsızlık
Derino Yazel :sıcak rüzgar ,elisa:cennet kapısında bekleyen melek ,elis:güzel kokulu bir çiçek .ben klasik isimlerden yanayım bunları fikir olsun diye yazıyorum değişik isimler
Aysesen80 Sirinimm ya kaynana ya görümce bunun baska aciklamasi olamaz 😂 şaka bi yana da allah esine yardm etsin bize boyleyse adama nasildir allah bilr
nazirella 16 haftalık hamileyim . Rüyamda Narin ismini koymustum kızıma ve kızım olcagını öğrendim isminde çok netim NARİN 💕
Tunc35 Tugbaa1907 Siz ne biçim muamele yapıyorsunuz insanlara ya? Ben kötü bı anlamını görmediğim için önerdim. Öneri* Tercih sizindir. Terbiyesizlik yapmışım gibi ayıp ne demek kendinize gelin. Siz soruyorsunuz ve insanlar size tüm samimiyetiyle isim fikri veriyor,kendinizi bir şey sanmayın! Anlamalara bu kadar hakimseniz buyrun kendiniz bulun iyi günler.
Hamik Tugbaa1907 bacım sen git bu negatif enerjini kocana ailene yap hadi kimse senin kötü yorumlarina maruz kalmak zorunda değil