MehZey Kızlar e bebekten şu çantayı alan var mı siparislerime ekledim nasıl kumaşı dokusu fiyatına uyumlu mu
Eeisitan MehZey bende önce mağazada gördüm rengi kalmadığı için internet sitesinden sipariş verdim henüz gelmedi ama ben mağazada beğendim geniş ve kullanışlı bir çantaya benziyor Kumaşı da ne çok sert ne de çok yumuşak normal yani.
Ozdmrkbraa MehZey bende bugün çanta önerisi postu açacaktım sanırım gerek kalmadı bunu görmüştüm ama dediğin gibi kullanışlı olup olmadığını bilmiyordum bende bundan alıyım o zaman 🥰
MehZey Ozdmrkbraa bende siparişimi ekledim kart bilgilerini girdim hele bı sorayım alan var mı diye burda buldum kendimi 🤭
MehZey Eeisitan siparişi onaylamaya calisiyorum taksit seçeneklerini seçin mi ne diyor seçmem icin de hiç bir seçenek yok
Eeisitan MehZey daha önce alışveriş yaptım gelen ürünlerde sorun yaşamadım ama taksitlendirme yapmadığım için o konuda bişey diyemicem
Eeisitan MehZey en son geçen cumartesi aldım çarşamba günü evde olmadığım için şubeye geri gitti ordan alıcam bu çantada var siparişimde
MehZey Sssedaa ben e bebekten siparişi onaylamaya calisiyorum yalnız taksit seçeneklerini seçin mi ne diyor ama önüme bı seçenek çıkarmıyor 😕