Pembgl Selam hanımlar aylar arasındaki kilo dağılımları nasıl bakalım ben 13. Haftadayım ve merak ediyorum sizler kaç kilo aldınız?
pitircik2021 Pembgl merhaba canım. Alman gereken ideal kiloyu vereceğim linke girerek bakabilirsin. Bileğilerini gir çıkıyor. https://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html
Yagmur_C Pembgl ben de 13. Haftadayım 1,5 kilo almışım hiç bulantı kusmam olmadığı için başından beri iştahlıyım baya buna şükrediyorum 😅
Alfabeta pitircik2021 bende cok almısım diyodum normalmiş çok teşekkür edrrimmcanım paylaştıgın için :)
nilsmother Pembgl bir buçuk kilo almışım bulantı kusmam olmadı iştahım da iyiydi 5 6 kilo almışımdır die düşünürdüm şükür almamışım😊
Ozlemkarakaya Pembgl 14 haftalık hamileyim 8 kilo verdim almak yerine verenlerdenim çok şükür sağlığımızda yerinde 🤗
Rmykzc Bnde 12 haftalık olcam yarn aynı kılodaym hala sadece bi 400grm almşm sanrm hep kusuyorum umarm kusmalarm gecerde birz kilo alırm
Fatmaevin Bende 13+1 600 gr almiştim onu da verdim sürekli kusma koku hassasiyeti mahvetti beni amaa olsun onca yıldan ve 4 kayıptan sonra hepsine razıyım cok şükür Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin inşallah 🙏 ❤️